Δεν είχαμε ιδέα: Η δουλειά που έκανε για χρόνια ο Γιάννης Πλούταρχος πριν γίνει τραγουδιστής

Δεν είχαμε ιδέα: Δεν ήταν πάντα τραγουδιστής

Πολλοί διάσημοι πριν ξεκινήσουν την καριέρα τους έκαναν καθημερινές δουλειές όπως ο απλός κόσμος. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του ταλαντούχου τραγουδιστή, Γιάννη Πλούταρχου

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μαρία Κακοσαίου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Ο έρωτάς τους ξεκίνησε πάνω από 20 χρόνια πριν και από τότε οι δυο τους έχουν φτιάξει μια υπέροχη, μεγάλη οικογένεια.

Τα πράγματα για το ζευγάρι δεν ήταν πάντα ρόδινα και εύκολα, καθώς πολύ πριν έρθει η δόξα και η καταξίωση η ζωή τους ήταν αρκετά δύσκολη με πολλές στερήσεις.

Όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του Γιάννη Πλούταρχου για πρώτη φορά τραγούδησε επαγγελματικά σε ένα μικρό μαγαζάκι στον Κορυδαλλό.

Ωστόσο ήταν πολύ απογοητευμένος από τις συνθήκες που επικρατούσαν στο χώρο του τραγουδιού, το εγκατέλειψε δυο φορές και ασχολήθηκε με άλλα επαγγέλματα και ιδιαίτερα την κομμωτική προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Δεν είχαμε ιδέα για τον καυγά ανάμεσα στον Σπύρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Πλούταρχο

Έξαλλος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Γι’ αυτό δεν θα καλέσω ποτέ τον Γιάννη Πλούταρχο» (Video)

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε εξηγήσει στην εκπομπή “Το Πρωινό” τον λόγο που δεν θα δούμε ποτέ τον Γιάννη Πλούταρχο καλεσμένο στην εκπομπή του “Στην υγειά μας ρε παιδιά”.

«Ισχύει ότι δεν θα ήθελα ποτέ καλεσμένο τον Γιάννη Πλούταρχο. Δεν μου αρέσει να ανασκαλεύω. Δεν έχω παρεξηγηθεί με κανέναν. Μέσω μηνυμάτων μιλούσαμε, έκανε κάτι -όχι σε μένα, σε έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο- και θεώρησα ότι εγώ με αυτό τον κώδικα συμπεριφοράς, με αυτά είμαι απόλυτος. Αν δείχνεις ασέβεια σε έναν σπουδαίο άνθρωπο γιατί είσαι ένας χθεσινός τύπος που κάνεις επιτυχία για κάποιο λόγο, ας είσαι και ταλαντούχος, για μένα δεν υπάρχεις, τρως Χ» σημείωσε.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είχε πει:

Related posts

Η ακρίβεıα δεν έχει τέλος – Έρχονται νέες αuξńσεις σε αυτά τα 100 προϊόντα

«Έξαλλоι» οι Κρnτικοί: Αuτό το κρητικό φαγητό είναι στη λίστα με τα 50 χειρóτερα του κóσμου

Έκτακτο: Τροχαίο με λεωφορείο στην Αθήνα – Αρκετοί τραυματίες