«Έχω αυτό το θέμα μαζί της»: Τα σχόλια της Ραμόνα Βλαντή για τη Σοφία Χατζηπαντελή που κάνουν το γύρο του Ίντερνετ

Ραμόνα Βλαντή: Όλα όσα σχολίασε για την νέα κριτή του GNTM

Η Ραμόνα Βλαντή έριξε τα δικά της «βέλη» και στόχευσε στη  Σοφία Χατζηπαντελή. Η ίδια δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει την πρεμιέρα του διαγωνισμού μοντέλων και με αφορμή την κουβέντα, αναφέρθηκε ξανά στην κριτή με τα ιδιαίτερα φρύδια, Σοφία Χατζηπαντελή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», η Ραμόνα Βλαντή αναφέρθηκε αρχκά στα πρόσωπα που θεωρεί ότι ξεχώρισαν στις οντισιόν. Όπως δήλωσε, κατά τη δική της γνώμη, εκείνη που θα ήθελε να δει στο παιχνίδι είναι η κα. Τίτσα και η κοπέλα με τα μακριά φουντωτά μαλλιά που δεν ήθελε να τα ξυρίσει.

Η συνέχεια των δηλώσεων της Ραμόνα Βλαντή

Στη συνέχεια, ανέφερε πως η 47χρονη που το πρωί πηγαίνει σχολείο και το βράδυ εργάζεται στα απορριματοφόρα του δήμου Χαλανδρίου, δεν κάνει για μόντελινγκ.

«Δεν κάνει η κοπέλα αυτή. Αυτά που έχει περάσει στη ζωή της τα βγάζω στην άκρη. Δεν μπορεί να μην έχεις δεχτεί την Ιωάννα Μπέλα και να δεχτείς την κυρία, ήταν όλα ψεύτικα» είπε χαρακτηριστικά.

Μίλησε επίσης, για τη Σοφία Χατζηπαντελή κι εξήγησε πως έχει «πρόβλημα» μαζί της.

«Έχω θέμα μαζί της, γιατί ούτε αυτή είναι φυσική. Δεν μπορείς να είσαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω και να ζητάς φυσικότητα», εξήγησε κλείνοντας.

Related posts

Άγιος Παϊσιος: Γιατί σε μερικές γυναίκες ο Θεός δεν δίνει παιδιά

Πέθανε αγαπημένος ΄Ελληνας δημοσιογράφος

Κατερίνα Κόκοτα για Δημήτρη Κόκοτα πριν από λίγο