Εγκατέλειψε τη μαγειρική για το όνειρο του: Ο «Εν Κουλί» του MasterChef, Χαράλαμπος Κοτσώνης για την δουλειά του σήμερα

by Εύα Ζαχαριάδη

Χαράλαμπος Κοτσώνης: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον λόγο που παράτησε την μαγειρική

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Happy Day, ο Χαράλαμπος Κοτσώνης μιλάει για το Masterchef, τα αρνητικά μηνύματα που δεχόταν αλλά και για την διάσημη φράση «Εν Κουλί»

«Εν Κουλί», είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές φράσεις, που έχουμε ακούσει στην ιστορία του MasterChef, με τον Χαράλαμπο Κοτσώνη να γίνεται viral.

Εγκατέλειψε τη μαγειρική για το όνειρο του: Ο «Εν Κουλί» του MasterChef, Χαράλαμπος Κοτσώνης για την δουλειά του σήμερα

Μίλησε για τις άσχημες καταστάσεις που έζησε όταν βγήκε από το παιχνίδι, καθώς όλοι πίστευαν πως είναι κακός, ενώ αποκάλυψε πως εγκατέλειψε την μαγειρική και σπουδάζει ψυχολογία..

Χαράλαμπος Κοτσώνης: Απόσπασμα από την συνέντευξη του

«Η φράση με το «Εν κουλί» παρουσίασε στην τηλεόραση έναν χαρακτήρα πολύ κακό. Ο κόσμος δεν μπορούσε να ταυτιστεί και έχασα την ταυτότητά μου. Βγαίνοντας από το παιχνίδι ήμουν… ο κακός της παρέας, άκουσα πολλά κακά σχόλια από τον κόσμο για όλο αυτό που έγινε με τον Παντελή», δήλωσε ο Χαράλαμπρος.

«Σπουδάζω ψυχολογία είμαι στο δεύτερο έτος, άφησα την μαγειρική πίσω μου, τουλάχιστον επαγγελματικά, δεν μπορούσα να τα κάνω ταυτόχρονα, ήταν η πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής μου. Μετά το παιχνίδι μου έστελναν αρνητικά μηνύματα, όπου πήγαινα τις περισσότερε φορές έπαιρνα τα ψυχρά τους βλέμματα», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν