Έγκλημα Λουτράκι: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία – Τα θύματα έφεραν πολλαπλούς τραυματισμούς

Έγκλημα Λουτράκι: Πολλαπλούς τραυματισμούς στο κεφάλι είχαν τα θύματα της δολοφονίας

Εγκλημα Λουτράκι: Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για ένα έγκλημα πάθους. Πρόκειται για την στυγερή δολοφονία μιας 45χρονης Ουκρανής, που ήταν μόνιμα κάτοικος στο Λουτράκι και του Έλληνα φαρμακοποιού συντρόφου της στην περιοχή Φλάμπουρο.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διεξαγωγή ερευνών από την αστυνομία για την εξιχνίαση της διπλής δολοφονίας στο Λουτράκι. Μια 45χρονη γυναίκα από την Ουκρανία και ένας Έλληνας, γνωστός επιχειρηματίας είναι τα θύματα. Στην περιοχή Φλάμπουρο, χθες, εντοπίστηκαν νεκροί μέσα σε μια λίμνη αίματος..

Σύμφωνα με την επίσημη δήλωση της ΕΛΑΣ, η υπόθεση ανθρωποκτονίας διαπράχθηκε σε βάρος δύο ατόμων, μιας 45χρονης αλλοδαπής και ενός 42χρονου Έλληνα.

Πιο συγκεκριμένα, χθες (11.10.2020) το μεσημέρι, στην κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων βρέθηκαν στο σπίτι της 45χρονης, η ίδια και ο 42χρονος, θανάσιμα τραυματισμένοι φέροντας πολλαπλούς τραυματισμούς στο κεφάλι.

Στο σημείο βρέθηκαν κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας/ Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Διενεργείται έρευνα από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

https://www.megatv.com/embed/?p=2020130336

Νέες αποκαλύψεις για το σκηνικό του στυγερού εγκλήματος στη περιοχή του Λουτρακίου

Νέα στοιχεία για το διπλό, στυγερό έγκλημα που συνέβη στο Λουτράκι, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο πρώην σύντροφο της 45χρονης καταζητείται από τις Αρχές καθώς φέρεται να είναι ο νούμερο ένας ύποπτος.

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες για το διπλό φονικό. Ο δράστης ξάφνιασε τα θύματά του και εισέβαλε μέσα στην οικία που έμενα στο Φλάμπουρο. Τραυμάτισε μέχρι θανάτου τόσο την 45χρονη μασέρ όσο και τον φαρμακοποιό, με τον οποίο έμενε μαζί του τελευταίο διάστημα. Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ που μπήκαν στο μοιραίο σπίτι αντίκρισαν τα δύο πτώματα στο πάτωμα μέσα σε λίμνες αίματος.

Μόλις διέπραξε το έγκλημα, ο καταζητούμενος διέφυγε με το όχημα της άτυχης γυναίκας και λίγα μέτρα πιο κάτω του έβαλε φωτιά. Μάλιστα αφού βγήκε από το σπίτι του στυγερού εγκλήματος έβαλε λουκέτο και κλείδωσε τη πόρτα. Τα θύματά του, έμειναν μόνα και αβοήθητα μέχρι να αφήσουν την τελευταία τους πνοή.

Σχεδιασμένο από καιρό το στυγερό έγκλημα στο Λουτράκι

Ο τρόπος που διαπράχθηκε το έγκλημα μαρτυρεί πως ο δράστης μόνο τυχαία δεν έδρασε.

Έφτασε στην περιοχή Βηθλεέμ με το δικό του αυτοκίνητο, το πάρκαρε εκεί και πήγε περπατώντας προς το σπίτι στο Φλάμπουρο. Όταν εντόπισε απ’ έξω το μπλε αυτοκίνητο που ανήκε στον φαρμακοποιό, σιγουρεύτηκε για το θέαμα που θα έβλεπε όταν θα έμπαινε στο σπίτι με το κλειδί που δεν είχε δώσει πίσω στην πρώην σύντροφό του.

Τα στοιχεία οδηγούν στην εκτίμηση ότι ο Ουκρανός πρώην σύντροφος της γυναίκας, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν ζει στο Λουτράκι, ήθελε να πιάσει μαζί το ζευγάρι.

Η μακροσκοπική εξέταση που έγινε από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ναυπλίου, Νικόλαος Κωτακίδης, υποδηλώνει ότι ο δράστης ξάφνιασε το ζευγάρι που ήταν γυμνό και κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Έπειτα τους επιτέθηκε με κάποιο ογκώδες όργανο χτυπώντας τους ξανά και ξανά στα κεφάλια!

Πως εντοπίστηκε το πτώμα του εγκλήματος στο Λουτράκι

Ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν να αντικρίζουν οι Αστυνομικοί που αναζητούσαν την 45χρονη Ουκρανή. Το όχημα της είχε βρεθεί καμένο τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με το loutraki365, οι άνδρες του Α.Τ. Λουτρακίου εισέβαλλαν στο σπίτι περίπου στις 16:15 το μεσημέρι της Κυριακής και την βρήκαν νεκρή.

Δίπλα της, σύμφωνα, με το loutrakiblog.gr, βρέθηκε νεκρός ακόμη ένας άνδρας, ο οποίος ήταν σύντροφος της 45χρονης. Οι σωροί τους βρίσκονταν στο δάπεδο μέσα σε μία λίμνη αίματος και είχαν τραυματισμούς από αιχμηρό αντικείμενο.

Στο σπίτι βρέθηκαν άνδρες της Εγκληματολογικής υπηρεσίας, οι οποίοι διεξάγουν έρευνες.

Ενώ, ο ιατροδικαστής αποκάλυψε τα αίτια του θανάτου τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ναυπλίου και Καλαμάτας, Νικόλαος Κωτακίδης μετά την διενέργεια της αυτοψίας μέσα στο σπίτι, και τα δύο πτώματα έφεραν πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, τα οποία πιθανότατα προκλήθηκαν από όργανο που έχει όγκο.

Το χρονικό της υπόθεσης στο Λουτράκι και το καμένο αυτοκίνητο από το έγκλημα

Όλα άρχισα αργά το βράδυ του Σαββάτου. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, ένα υβριδικό όχημα έπιασε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου.

Στο σημείο έσπευσαν δύο Πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο Περαχώρας με 5 άνδρες και εθελοντές του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου με μία υδροφόρα.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες διεξήγαγαν εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή για τυχόν τραυματίες, ωστόσο δεν βρήκαν κανέναν.

Οι άνδρες του Ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής εξακρίβωσαν από τον αριθμό κυκλοφορίας ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε μια 45χρονη από την Οδησσό της Ουκρανίας. Η 45χρονη είναι διαζευγμένη, μητέρα ενός κοριτσιού περίπου 20 χρόνων και μόνιμος κάτοικος της περιοχής Φλάμπουρο του Λουτρακίου.

Το πρωί της Κυριακής , ένας γείτονας κάλεσε την Αστυνομία όταν είδε αίμα να βγαίνει από την εξώπορτα της οικίας της.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση από τους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Οι οποίοι χτύπησαν την πόρτα χωρίς να λάβουν ανταπόκριση. Αμέσως μόλις λάβανε την εισαγγελική άδεια μπήκαν στο σπίτι, όπου εντόπισαν και τα δύο πτώματα μέσα σε λίμνη αίματος.

Related posts

Αφρικανική σκόνη: «Πνiγnκαν» Αρχαία Ολυμπία, Καλαμάτα και Κιάτο – Συγκλονιστικές εικόνες

Νέος σεισμός πριν από λίγο ταρακούνησε την Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα