Έλλη Στάη: Είναι 67 ετών και έχει κορμί 25αρας – Αυτή είναι η μυστική δίαιτά της, για να μην παίρνει κιλά και να διατηρεί άψογη σιλουέτα

Έλλη Στάη: Το απίστευτο κορμί και η θαυματουργή διατροφή

Στα 67 της η Ελληνίδα δημοσιογράφος Έλλη Στάη, έχει καταφέρει να έχει ένα θεαματικά όμορφο σώμα. Είναι από τη φύση της µια γυναίκα µε καλό μεταβολισμό, που πάντα υπήρξε αδύνατη στη ζωή της και ποτέ δεν είχε πρόβλημα µε το βάρος της. Βέβαια, πάντα φρόντιζε να ακολουθεί µια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, χωρίς ατασθαλίες, αποφεύγοντας λίπη και γλυκά, ενώ πάντα έδινε έμφαση στα πολλά λαχανικά και στα ψάρια, µε το λευκό κρέας να µην απουσιάζει ποτέ και αυτό από τις βασικές προτιμήσεις της σε συνδυασμό µε τις φρέσκες σαλάτες.

Ωστόσο µετά τα 50 της χρόνια η Έλλη Στάη παρατήρησε πως παρά τη σωστή διατροφή και την καθηµερινή άσκηση πήρε 9 παραπανίσια κιλά στην κοιλιά και την περιφέρεια, τα οποία δεν μπορούσε να διώξει µε τίποτα.

«Πραγµατικά υπάρχουν περίοδοι στη ζωή που όσο και να προσπαθείς µε δίαιτα και σωστή διατροφή, ο οργανισµός δενανταποκρίνεται. Νιώθουµε συνεχώς τα γνωστά φουσκώµατα και το ενοχλητικό πρήξιµο, ενώ και εκείνα τα περιττά κιλά δεν µας αποχωρίζονται, παρά την προσπάθεια», έχει πει η ίδια σε δηλώσεις της.

Η 67χρονη παρουσιάστρια, που εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της, ακολουθεί ένα πλάνο διατροφής για να διατηρεί το σώμα της σε αυτή την υπέροχη κατάσταση. Ποιο είναι;

Έλλη Στάη: Το πλάνο διατροφής της

Σύμφωνα με το το περιοδικό YOU, το διατροφικό πλάνο της Έλλης Στάη είναι το εξής:

Related posts

Η ακρίβεıα δεν έχει τέλος – Έρχονται νέες αuξńσεις σε αυτά τα 100 προϊόντα

«Έξαλλоι» οι Κρnτικοί: Αuτό το κρητικό φαγητό είναι στη λίστα με τα 50 χειρóτερα του κóσμου

Έκτακτο: Τροχαίο με λεωφορείο στην Αθήνα – Αρκετοί τραυματίες