Λιμεναρχείο: Η κολύμβηση δεν είναι σωματική άσκηση

by Newsroom i-diakopes.gr
Λιμεναρχείο: Η κολύμβηση δεν είναι σωματική άσκηση

Με μια διαταγή από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος η κολύμβηση και το ψάρεμα πλέον απαγορεύονται παντού, επί ποινή προστίμου.

Πρόκειται για μια ερμηνεία της πρόσφατης Κοινής Υπουργικής Απόφασης περί περιορισμού των μετακινήσεων των πολιτών, η οποία εστάλη σε όλα τα Λιμεναρχεία η οποία αναφέρει συγκεκριμένα:

“Δραστηριότητες όπως η λήψη θαλάσσιου λουτρού, η χρήση ιδιωτικών θαλάσσιων μέσων αναψυχής και η ερασιτεχνική και υποβρύχια αλιεία δεν εμπίπτουν στις εξαιρέσεις της παρ. 2 του άρθρου πρώτου της Αριθμ. Δ1α/Γ.Π οικ 20036/22-3-2020 Κ.Υ.Α. (Β’ 986) και ως εκ τούτου απαγορεύονται”. Οι Λιμενικοί υπάλληλοι μπορούν να επιβάλουν το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 150 ευρώ στους παραβάτες.

Επομένως, αν σκέφτεστε να στείλετε κωδικό sms 6 στο 13033, βγάλτε από το πρόγραμμα τη βουτιά στη θάλασσα.

Update:
Επειδή αρκετοί αναγνώστες μας θεώρησαν την είδηση πρωταπριλιάτικο αστείο, διευκρινίζουμε ότι είναι απολύτως αληθής και παραθέτουμε τη σχετική διαταγή με ημερομηνία 30 Μαρτίου που έφτασε σε όλα τα Λιμεναρχεία.

Στην Ελλάδα ένα από τα καλύτερα κέντρα ευεξίας του κόσμου! Θα εντυπωσιαστείτε με το εσωτερικό του! (Photos)

[3vita.gr]

Συντετριμμένος ο πατέρας και σύζυγος της μητέρας και του γιου που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στις Σέρρες – «Τα έχω χάσει όλα»

«Μποτιλιάρισμα» στην Κεφαλονιά για… την Μενεγάκη: Εμφανίστηκε ντυμένη έτσι, με τα μαλλιά πιασμένα πάνω και άβαφη, για να φάει στο Φισκάρδο και προκάλεσε… χαμό

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΜΙΝΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΕΠΙΒΑΤΕΣ – ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 13 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Θλίψη στον Alpha για συνεργάτιδα της Κατερίνα Καινούργιου: «Απόψε είσαι στα χέρια του Θεού»

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πέθανε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος

Προτεινόμενα