Μαμά απαντά στο σχόλιο μιας δασκάλας για τον δυσλεκτικό γιο της: «Όχι κυρία ο δυσλεκτικός γιος μου δε μπορεί να κάνει πιο όμορφα γράμματα»

Δυσλεκτικό παιδί: Μητέρα τοποθετήθηκε δημόσια στο σχόλιο μιας δασκάλας

Μία μητέρα τοποθετήθηκε δημόσια μετά από τη σημείωση που έκανε δασκάλα στο τετράδιο του γιου της για τα γράμματά του.

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα θέλοντας να υπερασπιστεί στο παιδί της, μίλησε για τη μάχη που δίνει το παιδί της με την δυσλεξία, στέλνοντας παράλληλα ένα ηχηρό μήνυμα προς τους εκπαιδευτικούς. Συγκεκριμένα, όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία, η δασκάλα γράφει στο τετράδιο του μαθητή: «Πιο όμορφα γράμματα! Μπορείς».

Μαμά απαντά στο σχόλιο μιας δασκάλας για τον δυσλεκτικό γιο της: «Όχι κυρία ο δυσλεκτικός γιος μου δε μπορεί να κάνει πιο όμορφα γράμματα»

Η απάντηση μητέρας δυσλεκτικού παιδιού σε δασκάλα για το σχόλιο στο τετράδιο του γιου της

Η μητέρα σε ανάρτηση στο προφίλ της δίνει μία αποστομωτική απάντηση με αφορμή το σχόλιο της δασκάλας:

«Όχι κυρία δασκάλα. Δεν μπορεί. Πολύ σωστά σου απάντησε. Γιατί ακόμα και το να καθίσει να συγκεντρωθεί να κάνει την Αντιγραφή για αυτό το παιδί είναι μια μάχη. Μάχη με τη δυσλεξία που έχει, με την έλλειψη συγκέντρωσης και γιατί δυστυχώς όταν έπρεπε κανείς δεν το βοήθησε να μάθει να κρατάει σωστά το μολύβι και να μην κουράζεται και πονάει.

Και σήμερα μου πήρε μισή ώρα να τον πείσω να κάνει αντιγραφή γιατί ματαίωσες την χθεσινή προσπάθεια του. Κουράστηκα πια να βλέπω παιδιά να προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους επειδή δεν τους δίνει κανείς το χρόνο, τον χώρο και τη φροντίδα που χρειάζονται για να ανθίσουν».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν