Νέα χολιγουντιανή παραγωγή θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη και ψάχνει 3000 κομπάρσους να συμμετάσχουν στην ταινία

by Newsroom i-diakopes.gr
Νέα χολιγουντιανή παραγωγή θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη και ψάχνει 3000 κομπάρσους να συμμετάσχουν στην ταινία

Θεσσαλονίκη: Νέα χολιγουντιανή παραγωγή θα γυριστεί στη συμπρωτεύουσα

Η φράση «Ήρθε η ώρα μας να λάμψουμε» δεν ήταν ποτέ πιο accurate. Θα μπορούσε να γίνει ακόμα παραπάνω αν η χολιγουντιανή παραγωγή έψαχνε πρωταγωνιστές από τα μέρη μας, αλλά οι μεγάλες καριέρες χτίζονται σιγά-σιγά.

Να σας παρουσιάσουμε όμως και την ευκαιρία για την οποία σας μιλάμε, κι αυτή είναι να δουλέψετε ως κομπάρσοι σε αμερικάνικη ταινία που θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη. Ξέρουμε τι σκέφτεστε: «Τι φάση η συμπρωτεύουσα;» Είναι μια απορία που την έχουμε κι εμείς. Τελευταία έχει μετατραπεί σε hot spot γυρισμάτων ξένων, μεγάλων παραγωγών, φέρνοντας έτσι και πολύ γνωστά ονόματα στα μέρη μας. Θα κάνει καιρό να ξεπεραστεί η παρουσία του Antonio Banderas και του Jason Statham στα λημέρια της.

Αυτή τη φορά, η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει ηθοποιούς όπως Aaron Eckhart και Nina Dobrev (οι TVD fans ξέρουν), τους οποίους μπορείς να δεις πιο κοντά απ’ ό,τι σε φωτογραφία, συμμετέχοντας ως κομπάρσος στην ταινία. Ο τίτλος αυτής είναι ‘The Bricklayer’ και πρόκειται για κατασκοπευτικό θρίλερ με προϋπολογισμό που αγγίζει περίπου τα 21 εκατ. ευρώ.

Είναι βασισμένο σε μυθιστόρημα που διαδραματίζεται στο Βερολίνο, με το σενάριο, που υπογράφουν οι Hanna Weg και Matt Johnson, να έχει γραφτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει στη Θεσσαλονίκη. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το στόρι, κάποιος εκβιάζει τη CIA, δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους και κάνοντάς το να μοιάζει ότι η Υπηρεσία είναι υπεύθυνη. Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται προς τις ΗΠΑ, η CIA ανακαλεί τον κορυφαίο – αλλά και επαναστάτη – πράκτορά της, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το περιπετειώδες παρελθόν του, καθώς αποκαλύπτει παράλληλα μια διεθνή συνωμοσία.

Όπως αναφέρει η παραγωγή, αναζητά 3.000 βοηθητικούς ηθοποιούς, με την αμοιβή να ανέρχεται στα 50 ευρώ την ημέρα, ενώ θα περιλαμβάνει ασφάλιση, δύο γεύματα και αν χρειαστεί ακόμη και μετακινήσεις.

Νέα χολιγουντιανή παραγωγή θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη και ψάχνει 3000 κομπάρσους να συμμετάσχουν στην ταινία

Η διορία των αιτήσεων λήγει στις 5 Μαρτίου, αφήνοντας περιθώριο 10 ημερών στους συντελεστές της παραγωγής για να ταξινομήσουν με λεπτομέρεια τον υψηλό αριθμό υποψηφίων. Αυτό σημαίνει ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 15 Μαρτίου και θα διαρκέσουν 2 μήνες, έως τις 15 Μαΐου, λαμβάνοντας χώρα σε σημεία όπως το Λιμάνι, η Πλατεία Αριστοτέλους, η αγορά «Καπάνι», τα τείχη της Άνω Πόλης και το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Πιο συγκεκριμένα από την εταιρεία παραγωγής ζητούνται:
American looking άνδρες-γυναίκες 20-50 ετών
Russian looking άνδρες ηλικίας 20-50 ετών
Κλασικές ελληνικές φυσιογνωμίες 60-75 ετών
Νέοι 13-20 ετών αθλητές και μη
Σωματώδεις αθλητικοί άνδρες 20-50 ετών

Πολύ εμφανίσιμα άτομα ηλικίας 20-40 ετών
Γονείς με παιδιά
Ιδιαίτερες φυσιογνωμίες

Αφροαμερικανοί και Ασιάτες
Άτομα ηλικίας 20-60 ετών ανεξαρτήτου εμφάνισης.

Πως μπορείς να κάνεις αίτηση για τη χολιγουντιανή παραγωγή της Θεσσαλονίκης

Όσο για το πώς μπορείς να κάνεις αίτηση:

Κάνε download και συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής: https://tinyurl.com/2cf8v74c

Στείλε συμπληρωμένη τη φόρμα στο e-mail: [email protected]
Αν είσαι ανάμεσα στους τυχερούς που θα επιλεχθούν, τότε θα σε απολαύσουμε στη μεγάλη οθόνη το φθινόπωρο του 2023.

Προτεινόμενα