Νεύρα για τη δήλωση της Χο Γιον Τζανγκ του «Squid Game» προς το πρόσωπο του Τσιτσιπά

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο εκνευρισμός της Χο Γιον Τζανγκ του «Squid Game» για τον τενίστα

Το «Squid Game», συνεχίζει να σαρώνει σε τηλεθέαση σε ολό0κληρο τον κόσμο. Προς το παρόν βρίσκεται στην 1η θέση στο Netflix και μία από τις πρωταγωνίστριες είναι η Χο Γιον Τζανγκ.

Αρκετές ιστοσελίδες αναπαράγουν δηλώσεις της 27χρονης ηθοποιού και μοντέλου που σύμφωνα με συνέντευξή της στο περιοδικό VOGUE KOREA, παραδέχτηκε δήθεν ότι είναι…κολλημένη με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Νεύρα για τη δήλωση της Χο Γιον Τζανγκ του «Squid Game» προς το πρόσωπο του Τσιτσιπά

Fake news η δήλωση της πρωταγωνίστριας για τον Τσιτσιπά

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη ποτέ, παρ’ ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για fake news, αφού η σταρ από την Κορεάτικη σειρά του Netflix, δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο.

Η Τζανγκ φέρεται να είπε: «Ο Στέφανος είναι ένας άνθρωπος που ο κόσμος χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Είναι GOAT. Κάθε φορά που τον βλέπω στην τηλεόραση, η ψυχολογία μου αλλάζει προς το καλύτερο». Από τη Vogue διέψευσαν την είδηση. Η δήλωση της Τζανγκ έχει να κάνει με έναν Twitch streamer και πρώην επαγγελματία παίκτη του Overwatch, τον Φέλιξ Λένγκιελ, γνωστό στον online κόσμο ως «xOc».

Το γεγονός έχει προκαλέσει οργή και εκνευρισμό καθώς φαίνεται για άλλη μια φορά πόσο εύκολα μπορούν να γίνουν viral ειδήσεις για τον Στέφανο τσιτσιπά που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν άλλωστε και με άλλα πολύ πιο σοβαρά θέματα…

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν