Παγκόσμιος θρήνος: Νεκρος πασίγνωστος ποδοσφαιριστής

by Newsroom i-diakopes.gr
Παγκόσμιος θρήνος: Νεκρος πασίγνωστος ποδοσφαιριστής

Θρήνος στη Μαρσέιγ: Πέθανε ο Μπαράντα
Σε ηλικία 35 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που είχε φορέσει τη φανέλα της Γαλλικής ομάδας, άφησε την τελευταία του πνοή.

Πένθος για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ειδικά για την ομάδα της Μαρσέιγ. Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 35 ετών, άφησε ο Αμπνελαζίζ Μπαράντα. Ο Μαροκινός είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο το 2021 και οι περισσότεροι τον θυμούνται από τα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα των Μασσαλών.

Παγκόσμιος θρήνος: Νεκρος πασίγνωστος ποδοσφαιριστής

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο Μαρόκο, ο Μπαράντα πέθανε από καρδιακή προσβολή στη Γαλλία όπου και ζούσε. Μια ακόμη τραγική είδηση με το θάνατο ενός νέου ανθρώπου που έπαιζε ποδόσφαιρο μέχρι πριν λίγα χρόνια.

Πέρα απ’ τη φανέλα της Μαρσέιγ, είχε αγωνιστεί επίσης στις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ήταν και διεθνής με το Μαρόκο. Έπαιξε στην Ισπανία με τη Χετάφε, στην Τουρκία με την Αντάλιασπορ και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, πριν αποφασίσει το 2021 να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

4 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει προς το καλύτερο – Ανταμείβονται από το Σύμπαν και ξεπερνάνε τα εμπόδια

Γιώργος Μαζωνάκης: Όλη η showbiz στην κλινική των γιατρών του θανάτου – Αυτοί οι celebrities κάνουν τον σταυρό τους

Έκτακτο: Ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην χώρα μας – Αισθητός στην Αττική

Μαρία Μαζωνάκη: Μ’ αυτό το σχέδιο βάζει τους γιατρούς φυλακή για πάντα – «Είναι εκεί που πρέπει να είναι» δήλωσε

Αποκάλυψη-σεισμός: Ήταν μέλη στην ίδια εταιρεία ο Θάνος Πλεύρης με τους δύο γιατρούς του Γιώργου Μαζωνάκη – Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά διευκρινίσεις από τον υπουργό

Προτεινόμενα