Παραλίγο τεράστια τραγωδία με τον πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

by Newsroom i-diakopes.gr
Παραλίγο τεράστια τραγωδία με τον πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Είδηση σοκ: Ο πατέρας του Tζέιμς Καφετζή βίωσε μια εκπληκτική περιπέτεια στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού.

«Τελικά άλλος είναι ο αληθινός Survivor, όχι ο αδελφός μου που πήγε δυο φορές στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά ο πατέρας μου που κατάφερε και επιβίωσε στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού ενώ βούλιαζε το πλοίο του» εξομολογείται ο αδελφός του Τζέιμς Καφετζή, Μάικ στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ για την περιπέτεια του πατέρα τους, Λευτέρη που λίγο έλειψε το όνειρό του να γυρίσει τον Ειρηνικό Ωκεανό με ιστιοπλοϊκό, να μετατραπεί σε εφιάλτη.

Παραλίγο τεράστια τραγωδία με τον πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

«Ξεκίνησε από τη Ρόδο, πήγε Ιταλία, μετά Ισπανία, μετά πέρασε το Γιβραλτάρ, πήγε Κανάριους Νήσους, κατέβηκε στο Κάβο Βέρδε… Το 2016 μαζί με τον πατέρα και τον αδελφό μου περάσαμε μαζί τον Ατλαντικό. Μας πήρε 12 μέρες» λέει σε άλλο σημείο ο αδελφός του Tζέιμς Καφετζή.

«Το βράδυ ενώ ταξίδευε, έπιασε ένα δυνατό μπουρίνι, ένας πολύ δυνατός άνεμος έσπασε το κατάρτι, έπεσε το κατάρτι κάτω και δημιούργησε μια ρωγμή στο μπροστινό μέρος του πλοίου. Είχε μείνει από μηχανή, είχε μείνει από γεννήτρια, οπότε οι μπαταρίες του ξεφόρτιζαν. Του σπάει λοιπόν το κατάρτι, είχε μείνει ακυβέρνητο το πλοίο, είχε μέσα ρωγμή, αλλά όπως όλα τα πλοία είχε αντλία για να μπορεί να βγάζει το νερό.

Επειδή όμως αυτό δεν είχε πολύ μπαταρία και έτυχε να έχει συννεφιά δυο μέρες, ξεφόρτιζαν οι μπαταρίες και κάποια στιγμή οι αντλίες σταμάτησαν να βγάζουν το νερό που είχε μέσα το πλοίο. Άρχισε να βουλιάζει χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα… Ο πατέρας μου έπεσε και χτύπησε το ισχίο του. Για να μη χτυπήσει περισσότερο ξάπλωσε τις 24 ώρες που ήταν ακυβέρνητος στο πάτωμα» ολοκληρώνει ο αδελφός του Τζέιμς Καφετζή για την περιπέτεια του πατέρα τους που τελικά κατάφερε να σωθεί με ένα αλιευτικό.

Προτεινόμενα