Πέννυ Μπαλτατζή: Ο ξαφνικός χαμός του αδερφού της, οι 4 αποβολές και το ψυχικό πρόβλημα της μητέρας της

Πέννυ Μπαλτατζή: Οι αποκαλύψεις για την ζωή της

Η Πέννυ Μπαλτατζή έχει μιλήσει ανοιχτά στο “The 2night Show” και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις δυσκολίες που πέρασε στην ζωή της. Βρήκε το θάρρος και μίλησε για την εμπειρία της με τις τέσσερις αποβολές που είχε, μέχρι να ξανά μείνει έγκυος και να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη μητέρα της που ήταν ψυχικά ασθενής και στις δυσκολίες που βίωσε ως παιδί, στη συμμετοχή της στο «Just The 2 Of Us» και στον παρτενέρ της Αντώνη Λουδάρο, με τον οποίο αποκάλυψε πως υπήρξε ερωτευμένη στο παρελθόν.

Πριν γίνω μαμά είχα 4 άτυχες εγκυμοσύνες. Θέλω να πω στις γυναίκες που βιώνουν το ίδιο πρόβλημα, ότι πρέπει να επικοινωνούν τα προβλήματά τους με το σύντροφό τους. Εγώ βρήκα τοίχο μέσα μου ένιωσα σκοτάδι κάποια στιγμή.

Πέννυ Μπαλτατζή για την ψυχική ασθένεια που είχε η μαμά της

Η μαμά μου ήταν ψυχικά ασθενής. Πρέπει να εντοπίζουμε τι συμβαίνει για να το πολεμήσουμε. Όταν γεννήθηκε και ο αδελφός μου μεγάλωσε το πρόβλημα της μαμάς μου και δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει. Είχε ψυχαναγκασμό, ιδεοψυχαναγαστική υστερία. Δεν μπορούσε με τίποτα να ανταπεξέλθει στο πρόγραμμα των παιδιών για παράδειγμα.Πίναμε παγωμένο γάλα, παγωμένο φαγητό και έχει τύχει να βάλει τιρμπουσόν στο λαιμό του αδελφού μου. Η μαμά μου το 1965 πάθαινε κρίσεις πανικού. Δεν ξέρανε καν τι είναι. Λέγανε αυτή είναι λίγο περίεργη.Ο πατέρας μου μου είπε μετά από χρόνια: Είχα καταλάβει ότι η μαμά σου είναι σαν παιδί με αναπηρία και με συγκλόνισε. Την αγαπούσε πολύ. Κάνω ψυχοθεραπεία, κάνω ψυχόδραμα. Κατάλαβα ότι έχω περάσει κάποιες μικρές κρίσεις κατάθλιψης.

Πέννυ Μπαλτατζή: Ο χαμός του αδέρφού της

Υπήρξα με λάθος συντρόφους, γιατί με τράβαγε το κομμάτι της τοξικότητας. Τη μεγαλύτερη αγάπη την πήρα από το μεγαλύτερο δυνάστη μου τη μητέρα μου. Ο αδελφός μου πέθανε το 2011, έφυγε από διχοτόμηση καρωτιαίας αρτηρίας.

Ο άντρας μου και το παιδί μου είναι τα πάντα για μένα. Θέλω να κάνω και άλλα παιδιά. Με στηρίζει. Ο άντρας μου ο Χρήστος είναι πάντα εκεί. Η ήρεμη δύναμη.

Related posts

Τέμπη: Όλοι αποθεώνοuν την μητέρα του μηχανοδηγού – Είπε για το χεıροκρότημα στο Καραμανλή τα πιο αληθινά λόγια

Βολιώτης «έκλeψε» τη νύφη από την εκκλησία την ώρα του γάμου και την επόμενη μέρα την γύρισε πίσω στον «άντραε» της

Έφτασαν οι μέδουσες γίγαντες στην Ελλαδα – Σε ποιες περιοχές βρίσκονται