Θεσσαλονίκη σχολεία: Συνωστισμός από γονείς έξω από σχολείο στο χτύπημα του πρώτου κουδουνιού

Θεσσαλονίκη σχολεία: Ο συνωστισμός των γονέων δεν έχει προβλεφθεί ακόμα από την πολιτεία

Θεσσαλονίκη σχολεία: Το πρώτο κουδούνι χτύπησε χθες στα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά και ειδικά σχολεία της χώρας. Οι μικροί μαθητές επέστρεψαν στα θρανία, μετά από μία μακρά περίοδο παραμονής στο σπίτι εν μέσω καραντίνας. Βέβαια το άνοιγμα των σχολείων αποτέλεσε ένα ακανθώδες ζήτημα για την κυβέρνηση. Από τη μεριά της η κυβέρνηση και συγκεκριμένα το Υπουργείο Παιδείας πρότασσαν το άνοιγμα των σχολείων. Ενώ πολλοί λοιμωξιολόγοι ήταν κατά του ανοίγματος και προειδοποιούσαν ότι τα κρούσματα θα αυξηθούν.

Τα λόγια είναι περιττά, καθώς τα σχολεία άνοιξαν χθες Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και πάλι. Ωστόσο, ενώ έχουν προβλεφθεί αυστηρά μέτρα προστασίας για μαθητές και δασκάλους, αυτό που δεν έχει προβλεφθεί είναι ο συνωστισμός των γονέων για να πάρουν τα παιδιά τους.

Όπως είναι φανερό από τη φωτογραφία που δημοσίευσε το thesstoday.gr, συνωστισμός γονέων υπήρξε έξω από σχολείο της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα στην περιοχή της Μαρτίου, δεκάδες ήταν οι γονείς που συγκεντώθηκαν ώστε να παραλάβουν τα παιδιά τους από το σχολείο.

Θεσσαλονίκη σχολεία: Συνωστισμός γονέων έξω από σχολείο της πόλης

Εκτός από το συνωστισμό γονέων σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, παιδιά σε δημοτικό σχολείο στο Ναύπλιο έκαναν μάθημα στην αυλή του σχολείου!

Σε δημοτικό σχολείο του Αγίου Ανδριανού στο Ναύπλιο, η δασκάλα έβγαλε τα θρανία έξω από την αίθουσα και τα τοποθέτησε στην αυλή. Τα παιδιά έκαναν εκεί μάθημα. Καθώς η αίθουσα των μόλις 15 τ.μ δεν ήταν αρκετή να χωρέσει τη δασκάλα και τους 15 μαθητές.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα