Τοúμπα όλα στη Γλυφάδα: Μαθεύτnκε που πραγματıκά έμενε ο Αιγύπτιος και η πραγματική σχέση του με την Καρνέση

by Newsroom i-diakopes.gr
Τοúμπα όλα στη Γλυφάδα: Μαθεύτnκε που πραγματıκά έμενε ο Αιγύπτιος και η πραγματική σχέση του με την Καρνέση

Νέα ανατροπή στο έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο, της τριπλής δολοφονίας σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, καθώς ο Αιγύπτιος μακελάρης έμενε στο σπίτι της… Μαρίας Καρνέση, την οποία δολοφόνησε!

Σύμφωνα με το MEGA, τα κοινόχρηστα στο σπίτι στο οποίο έμενε ο Αιγύπτιος πήγαιναν στο όνομα «Μαρία Καρνέση» και όχι στο όνομα «Αντρέας Καρνέσης», για τον οποίο δούλευε ο Αιγύπτιος.

Ωστόσο, αυτό που προξενεί μεγάλη εντύπωση και περιπλέκει τα πράγματα είναι το γεγονός πως ο Αιγύπτιος δεν έμενε στο σπίτι στη Γλυφάδα εδώ και μήνες οπότε δεν δικαιολογείται και το δολοφονικό και τα περί έξωσης, τα οποία όπλισαν το χέρι του 76χρονου.

Τοúμπα όλα στη Γλυφάδα: Μαθεύτnκε που πραγματıκά έμενε ο Αιγύπτιος και η πραγματική σχέση του με την Καρνέση

Αυτό που μπαίνει πλέον στη συζήτηση είναι το γεγονός ο Αιγύπτιος, ο οποίος φώναζε «δεν θα με βγάλετε από το σπίτι» να αναφέρεται σε κάποιο άλλο οίκημα…

Τα 5 ερωτήματα για το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία

Όσο περνούν οι ημέρες οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση του μακελειού στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα καλούνται να βρουν το κίνητρο του δράστη. Όμως, υπάρχουν πέντε βασικά ερωτήματα:

Ποιος είναι ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε ο Άρης; Υπήρχαν ύποπτες κινήσεις στο λογαριασμό του; Τον έδιωξαν από το σπίτι; Είχε προσωπικές διαφορές με τη Μαρία Καρνέση; Γιατί κλείδωσε τη Δέσποινα Καρνέση πριν τις δολοφονίες;

Σε πρώτη φάση, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, οι Αρχές θα επικεντρωθούν στα αποτελέσματα από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, εξετάζοντας στοιχεία που θα ρίξουν φως στις έρευνες. Οι αστυνομικοί δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο «προσωπικών λόγων» πίσω από το δολοφονικό ξέσπασμα του δράστη. Ελέγχουν όμως παράλληλα τις οικονομικές και επαγγελματικές σχέσεις του με την εφοπλιστική οικογένεια.

Μέχρι στιγμής, οι καταθέσεις από το περιβάλλον του 76χρονου δεν έχουν αποκαλύψει λεπτομέρειες για τις σκέψεις του πριν το μακελειό, όμως οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να είχε εκφράσει τυχόν ενοχλήσεις σε κάποια επικοινωνία με φιλικό του πρόσωπο.

Εορτολόγιο 7 Μαΐου: Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας αύριο, Πέμπτη – Γιορτάζει ο θαυματουργός Άγιος με το σπάνιο όνομα που ό,τι κι αν ζητήσεις το κάνει

Ανήκεις στα πιο εργασιομανή ζώδια; Auτά τα 4 δεν αφήνουν τη δουλειά ούτε στιγμή

Γιώργος Μυλωνάκης: Οι γιατροί Aπoκάλuψαv σήμερα τη σκληρή αλήθεια στην Τίνα

Σuvαγεpμoς στη Διώρυγα της Κορίνθου – Έπεσε ανήλικη

«Σου διάλεξα το πιο όμορφο άσπρο κουστούμι άντρα μου, θα σε ντύσουμε γαμπρό…»: AvατpιxιάZει η αδερφή του Νικήτα – Zητά από όλους να μη φέρουν στην Knδεiα 1 πράγμα

Προτεινόμενα