«Τσακίζει κόκαλα» ο Νίκος Οικονομόπουλος: Σήκωσε την εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας σε λιτανεία

Νίκος Οικονομόπουλος: Μαζί με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο σήκωσαν την εικόνα Μεγαλόχαρης

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στη λιτανεία της εικόνας της Παναγίας της Παρηγορήτριας, στην περιοχή του Βύρωνα, σληκωσε την εικόνα μαζί με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Τόσο ο δημοφιλής τραγουδιστής όσο και ο γνωστός επιχειρηματίας είναι δύο άνθρωποι που έχουν εκφραστεί κατά καιρούς δημόσια για τη βαθιά πίστη τους στον Θεό.

Νηστεύουν, προσεύχονται, εξομολογούνται, εκκλησιάζονται συχνά, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που έχουν ταξιδέψει στο Άγιον Όρος προκειμένου να από μονωθούν και να γαληνέψει το μέσα τους.

Την περασμένη Τετάρτη, ανήμερα της μεγάλης γιορτής του Αγίου Δημητρίου, οι δύο άντρες εθεάθησαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στον Βύρωνα, όπου τελέστηκε ο μεθέορτος εσπερινός και κατόπιν έγινε η λιτανεία τόσο της εικόνας του εορτάζοντας Αγίου όσο και εκείνη της Παναγίας της Παρηγορήτριας, η οποία έχει συνδεθεί με ένα Θαύμα.

ΟΙ δυο άνδρες σήκωσαν την εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας από το προσκυνητάρι σε φορητή σκαλιστή προθήκη, προκειμένου να γίνει η περιφορά της στους δρόμους γύρω από την εκκλησία, στον Βύρωνα, μαζί και με την εικόνα του Αγίου Δημητρίου.

Ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο να σηκώνουν στα χέρια τους την ιερή εικόνα μαζί και με άλλους πιστούς. Φαίνονταν, μάλιστα, συγκινημένοι, ενώ δεν παρέλειψαν, μόλις την επέστρεψαν στην εκκλησία, να προσκυνήσουν στη Χάρη της Παναγίας.

Εικόνα από τη λιτανεία της Παναγίας

Φυσικά, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τους αναγνώρισαν τόσο μέσα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου όσο και κατά την περιφορά των εικόνων, ειδικά τον διάσημο τραγουδιστή, και βέβαια τους επιβράβευσαν για την πίστη τους.

Related posts

Έλληνας πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας: «Μου εμφανίστηκε η Παναγία και ο Χριστός και με επανέφεραν στην ζωή»

Για τις δύσκολες στιγμές: Προσευχή στην Παναγία την Γιάτρισσα

Ο Νίκος Οικονομόπουλος για το θαύμα που έζησε μπροστά στη κάμερα: «Το είδαν όλοι δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου»

Μεγάλη ευλογία για τους πιστούς: Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» από το Άγιο Όρος στην Αθήνα

Ο Νίκος Οικονομόπουλος εξομολογείται: «Ζούμε στην εποχή που έχει χαθεί το φλερτ, ο έρωτας και υπάρχει μόνο η σαρκική απόλαυση»

Το θαύμα της Θεοτόκου: «Κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, μου παρουσιάστηκε ένας όγκος στο κάτω δεξί μέρος του λαιμού»

Καθηλώνει ο Νίκος Οικονομόπουλος: «Μπορείς να είσαι άθεος αλλά όχι να λες δεν υπάρχει Θεός»

Εξομολόγηση μιας γυναίκας για το Θαύμα της Παναγίας: «Κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, μου παρουσιάστηκε ένας όγκος στο κάτω δεξί μέρος του λαιμού»

«Φωτοτυπία» του Νίκου Οικονομόπουλου: Ο άγνωστος αδερφός του τραγουδιστή που ζει στην Κρήτη και εργάζεται σε νυχτερινό κέντρο