Τζένη Μπότση: Η ατυχής εγκυμοσύνη, γέννηση της κόρης της στα 47 της και ο λόγος που δεν παντρεύεται

Τζένη Μπότση: Τα άγνωστα στοιχεία της ζωής της

Στην Αθήνα στις 21/07/1972 γεννήθηκε η ηθοποιός Τζένη Μπότση, η οποία έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1993 στη σειρά “Το δις εξαμαρτείν” όπου συμμετείχε για τρία χρόνια έχοντας ένα μικρό ρόλο.

Την ίδια περίοδο έκανε κάποιες σύντομες εμφανίσεις στις σειρές “Ο Πέτρος και τα κορίτσια του” και “Οι Μεν και οι Δεν” ενώ την περίοδο 1997-1998 συμμετείχε στην κωμική σειρά “Καραμπόλα”.

Έγινε ευρύτερα γνωστή το 1998 με την συμμετοχή της στη σειρά “Το σημάδι του έρωτα” όπου πρωταγωνίστησε μαζί με τη Βάνα Μπάρμπα και τον Στράτο Τζώρτζογλου. Ακολούθησε ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην κωμική σειρά Κρις Κρος τη σεζόν 1999-2000 και μία guest εμφάνιση στο πρώτο επεισόδιο της σειράς “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”. Ακολούθησαν διάφοροι πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε επιτυχημένες σειρές όπως “Εκτός πορείας”, “Άγιο είχαμε”, “Ρεζερβέ”, “Ελλάς το μεγαλείο σου”, “Μόνη εξ αμελείας”, “Φύγε εσύ έλα εσύ” και “Είναι Στιγμές” ενώ έκανε σύντομες εμφανίσεις στις σειρές “Εραστής Δυτικών Προαστίων”, “Εντιμότατοι κερατάδες”, “Εργαζόμενη Γυναίκα”, “Πίσω στο Σπίτι”, “Οι Συμμαθητές”.

Τη σεζόν 2017-2018 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά “Παρθένα Ζωή”. Από το 2018 μέχρι το 2019 έλαβε μέρος στον πρώτο κύκλο της κωμικής σειράς “Πέτα τη φριτέζα”.

Η προσωπική ζωή της Τζένη Μπότση

Στις 18 Νοεμβρίου 2019 έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί, μια κόρη, την Αλίκη, με τον σύντροφο της Αλέξανδρο Μιχαλά.

Με τον Αλέξανδρο είναι μαζί σχεδόν 6 χρόνια. Γνωρίστηκαν το 2012 μέσω μιας κοινής τους φίλης και γρήγορα κατάλαβαν ότι ταιριάζουν. Η σχέση τους άργησε να γίνει γνωστή καθώς η ηθοποιός διατηρούσε πάντα χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή. Όταν αποφάσισαν όμως να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη και άρχισαν να κάνουν δειλά δειλά τις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις όλοι καταλάβαμε ότι ο Κερκυραίος επιχειρηματίας ήρθε για να μείνει στο πλευρό της.

Ήταν ο άνδρας με τον οποίο αποφάσισε να γίνει μητέρα και παρά την πρώτη της άτυχη εγκυμοσύνη δεν τα παράτησε. Σήμερα, απολαμβάνουν μαζί την ευτυχία του να είναι γονείς!

Η Τζένη Μπότση είχε καταφέρει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της διασημότητας την εγκυμοσύνη

Η ηθοποιός, είχε θελήσει να ζήσει την περίοδο της εγκυμοσύνης της πολύ ήρεμα, δίπλα σε δικούς της ανθρώπους. Ο σύντροφος της ηθοποιού βρισκόταν φυσικά στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.Μάλιστα, αυτός ήταν κι ο λόγος που είχε αποχωρήσει από την τηλεοπτική σειρά του ANT1 «Πέτα τη φριτέζα».

Λίγες ώρες μετά τη γέννηση της κόρης της, η Τζένη Μπότση είχε κάνει τις πρώτες της δηλώσεις σε ιστοσελίδα έχοντας πει: «Δεν πιστεύω ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή της γυναίκας. Μας έχουν μεγαλώσει μέσα στο ψέμα. Από την αρχή επέλεξα να μοιραστώ αυτό που μου συνέβαινε με ανθρώπους που δεν θα το έλεγαν πουθενά και θα σεβόντουσαν το θέλω μου. Δημιούργησα ένα πολύ ωραίο πυρήνα γύρω μου, είχα ωραία παρέα και βίωσα την εγκυμοσύνη μου όπως ήθελα. Δεν συνηθίζω να μιλώ για την προσωπική μου ζωή. Το ξέρεις. Πιστεύω βαθιά ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνω. Έχουμε μάθει, τα τελευταία χρόνια, να μας αρέσει να κοιτάμε από την κλειδαρότρυπα τις ζωές των άλλων, χωρίς ωστόσο να δίνουμε σημασία», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

«Η μητρότητα δεν είναι προνόμιο δικό μου, είχε συνεχίσει να λέει. Είμαι ευγνώμων που την έζησα αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι το ίδιο σημαντικές είναι και οι γυναίκες που δεν την έχουν ζήσει. Δεν περίμενα την εγκυμοσύνη για να αποκτήσει νόημα η ζωή μου, μιας και είχε από πριν, ούτε θα φορτώσω την ευτυχία μου σε ένα μικρό πλασματάκι. Ήμασταν ευτυχισμένοι με τον Αλέξανδρο και η μικρή ήρθε να προστεθεί στη δική μας ευτυχία και ταυτόχρονα να αντλήσει από τη δική μας για τη ζωή της».

Τζένη Μπότση: Ο Αλέξανδρος ήθελε πολύ ένα παιδί

Η Τζένη Μπότση είχε πει στη ίδια συνέντευξη για την κορούλα τους: «Ο Αλέξανδρος την περίμενε πώς και πώς. Ήταν εκείνος που με τράβηξε. Εκείνος το ήθελε τόσο πολύ να κάνουμε παιδί. Με την ενασχόλησή μου στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ήξερα πόσο μεγάλη ευθύνη θα αναλάμβανα και ίσως γι’ αυτό και δίσταζα. Η συμπεριφορά του ήταν αυτή που με βοήθησε καθώς και δύο φίλων που τους το χρωστάω. Ήταν η στάση και τα λόγια, της φίλης μου Κατερίνας Βρανά καθώς και μία τρυφερή συγκινητική συζήτηση με τον Φώτη Σεργουλόπουλο πέρσι μόλις είχα ολοκληρώσει τα 5.000 χιλιόμετρα την ημέρα του Κλασικού Μαραθωνίου, απροπό δεσμεύομαι ότι θα τρέξω και του χρόνου, που με έκαναν να το σκεφθώ και να ξαναπάρω την απόφαση. Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, ήμουν ήρεμη και σαφώς πιο συνειδητοποιημένη. Μεγαλώνοντας μπορεί να έχεις λιγότερες αντοχές έχεις όμως περισσότερες γνώσεις. Ήξερα ότι δεν έχω να χάσω τίποτα, παρά μόνο να κερδίσω»,είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Τζένη Μπότση.

Τζένη Μπότση: Αποκαλύπτει γιατί δεν παντρεύεται με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Μιχαλά

«Πιστεύω στον Θεό. Δε θέλω την κοινωνική σύμβαση, θέλω την ουσία. Αν είχα έναν σύντροφο, ο οποίος πίστευε και εκείνος όπως εγώ, θα μου άρεσε να παντρευτούμε και να πάρουμε αυτή την ευλογία. Επειδή όμως ο σύντροφός μου δεν πιστεύει, δε μου αρέσει να το κάνω αυτό στα ψέματα. Πολιτικό γάμο δε θα έκανα.

Δε βρίσκω κανένα λόγο να κάνω πολιτικό γάμο. Αν έκανα γάμο, θα έκανα θρησκευτικό για τη θρησκεία και όχι για την εκκλησία. Έχω περάσει από πάρα πολλά στάδια στη ζωή μου», είχε εξηγήσει η Τζένη Μπότση σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Τζένη Μπότση: «Ελπίζω να την αγαπήσει και η Αλίκη την Ικαρία…όσο εγώ!»

Ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής της είναι το φετινό για την Τζένη Μπότση και φυσικά αυτό οφείλεται στο γεγονός πως είναι το πρώτο που περνά με την κόρη της, Αλίκη. Η ηθοποιός που τον Νοέμβρη του 2019 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Αλέξανδρο Μιχαλά, επισκέφθηκε την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Ικαρία.

«Και με αυτή τη φωτογραφία αποχαιρετώ το καλοκαίρι 2020…. ναι, ξέρω το καλοκαίρι δεν τελείωσε, αλλά εγώ όταν φεύγω από την Ικαρία, ένα μέρος του τελειώνει…. για εμένα εκεί είναι το καλύτερο καλοκαίρι του κόσμου! Με αυτή τη μοναδική μυρωδιά της!

Πόσο διαφορετικό ήταν για όλους μας αυτό το καλοκαίρι…. Όμως αφού κατάφερα με αυτές τις δυσκολίες να βρεθώ πάλι στη Νικαριά με την αδερφή μου, δε ζητάω τίποτα άλλο!!! (Η αδερφή μου ζει στην Αγγλία ). Αυτή η φωτογραφία είναι τραβηγμένη τη μέρα που άφησα τη μικρή μου στην αδερφή μου και πήγαμε με το αγόρι μου να περάσουμε μια μέρα όπως παλιά… Τελικά έχω την καλύτερη αδερφή στον κόσμο…. και κατάγομαι από το καλύτερο νησί», είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Instagram η ηθοποιός.

«Ελπίζω να την αγαπήσει και η Αλίκη την Ικαρία…όσο εγώ!!!», έγραψε σε story της.Ενώ μοιράστηκε και μια φωτογραφία με την 10 μηνών κόρη της λίγο πριν ταξιδέψουν, πάντα τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας.

Related posts

Ευχάριστη εξέλιξη με την Αφρικανική σκόνη στην Ελλάδα

Άγιος Παϊσιος: Γιατί σε μερικές γυναίκες ο Θεός δεν δίνει παιδιά

Πέθανε αγαπημένος ΄Ελληνας δημοσιογράφος