Εξοχικό express: Κοιμίζει άνετα μια οικογένεια, κοστίζει μόνο 7500 ευρώ και δεν χρειάζεται καν άδεια

Εξοχικό express: Ένα τρομερό σπίτι με όλες τις ανέσεις

Ο Ρόμπιν Φαλκ, πριν από 10 ολόκληρα χρόνια ανακάλυψε μία υπέροχη τοποθεσία και αποφάσισε το 2010 να χτίσει εκεί. Ο χώρος που θα το έκανε, βρισκόταν μέσα σε ένα δάσος και καθώς έπρεπε να πάει στρατό έχτισε ένα σπίτι μέσα στον επόμενο χρόνο και μάλιστα χωρίς άδεια.

Εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι στη Φινλανδία, υπάρχει η δυνατότητα να οικοδομήσετε μια μικρή κατοικία, χωρίς άδεια, αρκεί να είναι μικρότερη από 96 έως 128 τετραγωνικά πόδια (ανάλογα με την τοποθεσία) έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο του. Το χειμώνα σχεδίασε το κτίριο και τον Ιούνιο ξεκίνησε την κατασκευή.

Χρησιμοποίησε μόνο ανακυκλωμένα υλικά καθώς και φυσικά υλικά που εντόπισε μόνος του στη γύρω περιοχή ενώ όλες τις εργασίες τις έκανε εντελώς μόνος του. Συνολικά το μικρό αλλά εξαιρετικά λειτουργικό σπίτι του κόστισε περίπου 7.500 ευρώ! Καθόλου άσχημα!

Ο Ρόμπιν υποστηρίζει ότι η γωνία και το μέγεθος του παραθύρου δίνει στο εσωτερικό του σπιτιού ένα πολύ φυσικό φως και ότι μπορείτε να δείτε ακόμα και τα αστέρια τη νύχτα! Στον πρώτο όροφο βρίσκεται το σαλόνι με μια μικρή κουζίνα, ενώ στον δεύτερο το υπνοδωμάτιο και μια αποθήκη.

Μάλιστα, ο σχεδιαστής έδωσε και όνομα στο νέο του σπίτι! Το ονόμασε “Νίντο” που στα ιταλικά σημαίνει “η φωλιά των πουλιών” !

Εικόνες του εξοχικού express

Related posts

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Πλυσταριό βαφτίστηκε «Loft» και έχει ενοίκιο 520 εuρώ τον μήνα στη Νέα Σμύρνη

Η ευκαιρία της ημέρας στο Γκάζι: 25 τ.μ προς 396.000 εuρώ, με δυο κρεβατοκάμαρες, μπάνιο και κουζίνα

Πελώριο, πιο μεγάλο και από ΙΚΕΑ: Αυτό είναι το νέο υπερκατάστημα των ZARA που ανοίγει άμεσα στην Αθήνα