Καναπές κρεβάτι – Τι να προσέξεις στην επιλογή του.

by Αντώνης Βαλμάς

Καναπές κρεβάτι: Τι πρέπει να προσέξεις στην επιλογή και πως θα κάνεις την πιο έξυπνη και συμφέρουσα αγορά.

Αν ψάχνεις ένα πολυχρηστικό έπιπλο για το σπίτι, το γραφείο, το Airbnbή τον ξενώνα σου ο καναπές κρεβάτι αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσένα. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να φιλοξενήσεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους, μπορείς να εξοπλίσεις τον επαγγελματικό σου χώρο ή το διαμέρισμα που θέλεις να νοικιάσεις.

Καναπές κρεβάτι: Πως θα αγοράσεις έξυπνα

Τι να πρέπει να προσέξεις όμως όταν επιλέγεις έναν καναπέ κρεβάτι; Πάμε να δούμε.

Πολλοί καναπές κρεβάτι διαθέτουν μεταλλικό σκελετό, άλλοι ξύλινο σκελετό και άλλοι συνδυασμό μετάλλου και ξύλου. Επέλεξε έναν καναπέ κρεβάτι με στιβαρό σκελετό, που θα μπορεί να σε στηρίζει και να σε ξεκουράζει είτε όταν κάθεσαι είτε όταν κοιμάσαι.
Ενας σωστά δομημένος σκελετός και ένας ποιοτικός μηχανισμός κρεβατιού θα δώσει μακρά διάρκεια ζωής στον καναπέ σου παρά τη χρήση του.

Καναπές κρεβάτι – Τι να προσέξεις στην επιλογή του.


Στην αγορά θα συναντήσεις πολλών ειδών μηχανισμούς. Υπάρχουν συρώμενοι μηχανισμοί, μηχανισμοί αναδιπλούμενοι, μηχανισμοί κλικ κλακ. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ο μηχανισμός που θα διαλέξεις να είναι στιβαρός αλλά και εύκολος στην χρήση.
Συνήθως ένας μηχανισμός δεν χρειάζεται παραπάνω από μία με δύο κινήσεις για να ανοίξει με ευκολία.

Ειδικά αν ο καναπές κρεβάτι προορίζεται για επαγγελματική χρήση, θα πρέπει να είναι εύχρηστος, ώστε οι πελάτες σου να μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Το ύφασμα που θα επιλέξεις για τον καναπέ κρεβάτι σου

Κάτι ακόμη που πρέπει να προσέξεις όταν διαλέγεις καναπέ και ειδικά καναπέ κρεβάτι είναι το ύφασμα του. Η καλύτερη επιλογή είναι ένα ύφασμα easyclean, που θα μπορείς να το καθαρίσεις εύκολα. Αν έχει και φιλμ αδιαβροχοποίησης ακόμη καλύτερα. Μια καλή επιλογή του υφάσματος θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής του καναπέ σου και θα τον κάνει να φαίνεται σαν καινούριος ακόμη και μετά από καιρό.

Καναπές κρεβάτι – Τι να προσέξεις στην επιλογή του.


Την ίδια προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στο υλικό του στρώματος. Θα συναντήσεις πολλών ειδών στρώματα. Καλό θα ήταν να επιλέξεις πιο ενισχυμένο στρώμα σε περίπτωση που ο καναπές κρεβάτι προορίζεται για καθημερινή χρήση και κάτι πιο απλό αν η χρήση του θα γίνεται σποραδικά.


Αν μη τι άλλο, η επιλογή ενός καναπέ κρεβάτι είναι ευχάριστη διαδικασία. Αν προσέξεις αυτά τα λίγα πράγματα θα έχεις ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα και ένα έπιπλο που θα σε εξυπηρετήσει σε κάθε περίσταση.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo