Μετέτρεψαν το μπαλκόνι τους σε παράδεισο για το σκύλο τους!

by Antonis Spyropoulos

Μερικοί άνθρωποι έχουν ένα δωμάτιο ή σημείο στο σπίτι τους που τους δυσκολεύει και δεν ξέρουν τι να κάνουν με αυτό. Συνήθως αυτοί οι χώροι καταλήγουν γεμάτοι παλιά αντικείμενα που δεν χρειάζονται σε κανέναν.

Έτσι, είναι ικανοποιητικό όταν υπάρχει λύση ώστε να αξιοποιηθεί κατάλληλα ο χώρος. Είναι ακόμη καλύτερο όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από το τετράποδο μέλος της οικογένειας.

Ο χρήστης trolollies του Reddit και η σύντροφός του αποφάσισαν να μετατρέψουν το μπαλκόνι τους σε χώρο για να παίζει ο σκύλος τους.

Δείτε τη διαδικασία κατασκευής παρακάτω.

60

Αυτό το άδειο και βαρετό μπαλκόνι ήταν ένας άχρηστος χώρος για το ζευγάρι. Αποφάσισαν να το μετατρέψουν μόνοι τους παρόλο που δεν είχαν καμία γνώση πάνω σε αυτό.

61

Αγόρασαν ξύλα περίπου 2,5 μέτρων και προσάρμοσαν το μέγεθός τους. Ο ίδιος δήλωσε πως δεν είχε χρησιμοποιήσει ξανά πριόνι χειρός και δεν ήταν εύκολο.

62

Έφτιαξαν έναν ελαφρύ αλλά ωραίο και σταθερό φράχτη, τον οποίο έβαψαν..

Και τοποθέτησαν συνθετικό γρασίδι και ένα σπιτάκι για το σκύλο τους.

63

Τέλος φύτεψαν μερικές αφρικανικές μαργαρίτες για περισσότερο χρώμα. Έγραψαν επίσης σε ένα κομμάτι κόντρα πλακέ το όνομα του τετράποδου: Franklin. Ο ίδιος μοιάζει να το λατρεύει.

64

Σίγουρα πρέπει να είναι περήφανοι για όσα έκαναν και μάλιστα μόνοι τους. Αυτό ήταν το αρχικό σχέδιο που είχαν στο μυαλό τους και αποτύπωσαν στο χαρτί.

65

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα