Οικογένεια αγόρασε σπίτι που χτίστηκε το 1956 και οι αρχικοί ιδιοκτήτες του δεν έμειναν ποτέ σ΄ αυτό. ΔΕΙΤΕ τι αντίκρισαν στην κουζίνα!

by Newsroom i-diakopes.gr
Οικογένεια αγόρασε σπίτι που χτίστηκε το 1956 και οι αρχικοί ιδιοκτήτες του δεν έμειναν ποτέ σ΄ αυτό. ΔΕΙΤΕ τι αντίκρισαν στην κουζίνα!

Πως θα σας φαινόταν αν μπαίνατε σε ένα σπίτι και νιώθατε πως βρίσκεστε σε μια χρονομηχανή; Προφανώς έτσι πρέπει να ένιωσε κι ο νέος ιδιοκτήτης αυτού του σπιτιού.

Φτιαγμένο το 1956 και πλήρως εξοπλισμένο, δεν κατοικήθηκε ποτέ. Οι ιδιοκτήτες του, για τους δικούς τους λόγους, αποφάσισαν όχι μόνο να μη μείνουν σε αυτό, αλλά και να μην πειράξουν τίποτα απολύτως!

Έτσι, από το 1956 ως και το 2010, η κουζίνα που θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, περίμενε, πλήρως εξοπλισμένη, κάποιον να την χρησιμοποιήσει. Ο νέος ιδιοκτήτης πρέπει να ένιωσε μεγάλη έκπληξη όταν μπήκε για πρώτη φορά σε αυτό το ρετρό σπίτι! Σίγουρα, πάντως δεν το ένιωσε γυμνό κι άδειο, όπως συνηθίζεται!

Το 2010, ο σχεδιαστής επίπλων Nathan Chandler αγόρασε ένα σπίτι, χτισμένο το 1956.

2

Για δικούς τους λόγους, οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να μην κατοικήσουν στο σπίτι. Έτσι, έμεινε ανέπαφο!

3

Για περισσότερο από 50 χρόνια, αυτή η ροζ κουζίνα περίμενε κάποιον να τη χρησιμοποιήσει…

4

5

Το δωμάτιο ήταν πλήρως εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας εκείνης της εποχής!

6

Κουζίνα με τέσσερις εστίες.

7

Υπήρχαν μέχρι και τα καλύμματα των εστιών!

8

Ένας ροζ φούρνος!

9

10

Ψυγείο!

11

Κι ένα πλυντήριο πιάτων!

12

13

14

Όλες οι συσκευές περιελάμβαναν τα εξαρτήματα και τα εγχειρίδια τους.

15

Αυτή τη στιγμή ο Chandler αναζητά αγοραστή για το σπίτι! Κάποιον που θα το θελήσει γι’ αυτό ακριβώς που είναι: Ένα κομμάτι της αμερικανικής ιστορίας. Τελικά, μάλλον η μοίρα του ήταν να μην κατοικηθεί ποτέ κανονικά!

Προτεινόμενα