Συγκρότημα κατοικιών στη Γλυφάδα: Έχει πισίνα σε κάθε μπαλκόνι και τα διαμερίσματα μοιάζουν με μικρές βίλες

Γλυφάδα: Πολυτελέστατο συγκρότημα κατοικιών στα Νότια προάστιά

Ένα συγκρότημα κατοικιών στη Γλυφάδα δεν μοιάζει με κανένα άλλο απ’ όσα έχουμε δει μέχρι τώρα στην πρωτεύουσα. Μάλιστα, είναι τόσο εντυπωσιακό, που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα.

Στη συμβολή των οδών Λαοδίκης και Ευαγγελιστρίας, ένα νέο συγκρότημα κατοικιών, που βρίσκεται ακόμα υπό κατασκευή, αλλάζει τα δεδομένα του real estate και έχει σαν στόχο να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο την εικόνα της γύρω περιοχής.

Με την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου “314 Architecture Studio”, που βρίσκεται πίσω από την πρωτοποριακή κατοικία «H3» και είναι γνωστό για την ιδιαίτερη, μινιμαλιστική προσέγγιση του στα κτίρια που δημιουργεί, το συγκρότημα “Semelis”, θα αποτελείται από υπερσύγχρονες κατοικίες με μεγάλες υπαίθριους χώρους και ιδιωτικές πισίνες σε κάθε μπαλκόνι.

Η έμπνευση για την κατασκευή του συγκεκριμένου κτιρίου γεννήθηκε από την έννοια της αρμονίας που φέρνουν μαζί τους η θάλασσα και τα κύματα. Γι’ αυτό τον λόγο η πρόσοψη του κτιρίου καλύπτεται από καμπύλες που συνδυάζονται με ένα εκλεπτυσμένο και διαχρονικό σχέδιο. Άλλωστε στο όνομα του συγκροτήματος είναι Σέμελη, η οποία σύμφωνα με τη μυθολογία ήταν η κόρη της Αρμονίας.

Εικόνες του πολυτελούς συγκροτήματος στην περιοχή της Γλυφάδας

Related posts

Η ευκαιρία της μέρας! Πωλεiται ακατοίκητο νησί δίπλα στη Μύκονο – Τιμή 50.000.000 εuρώ

Αuτό είναι το ακρıβότερο σπίτι στην Αθήνα που πωλεiταı για 48 εκατ. εupώ

Το φτιάχνουν σε 20 μέρες κοστίζει 5000 ευρώ, το φέρνουν στον χώρο σου και πάνω από όλα είναι Ελληνικό