«Θέλαμε να ζήσουμε μία ζωή χωρίς δάνειο και χρέη»: Ζευγάρι έφτιαξε σπίτι από παλιά κοντέινερ και το εσωτερικό του εντυπωσιάζει

Οι Jaime και Dave κατάφεραν να φτιάξουν ένα δικό τους σπίτι με τα ίδια τους τα χέρια, έτσι ώστε να απαλλαγούν από τα δάνεια και τα χρέη.

«Θέλαμε να ζήσουμε μία ζωή χωρίς δάνειο και χρέη,» λένε οι Jaime και Dave.

Κοιτώντας το τελικό αποτέλεσμα μπορεί κάποιος να φανταστεί πως η διαδικασία ηταν πολύ απλή. Αυτό ομως δεν ισχύει. Οι ίδιοι ήθελαν το σπίτι αυτό να είναι νόμιμο. Έτσι η γραφειοκρατία τους κόστισε αρκετό χρόνο. Όπως λένε οι ίδιοι το αμερικάνικο κράτος είναι αρκετά υποστηρικτικό σε κινήσεις τέτοιου είδους.

Ένα έξοδο γύρω στις 15.000 δολάρια ήταν η αγορά του οικοπέδου που θα έστηναν το σπίτι τους. Φυσικά τα έξοδα δεν σταμάτησαν εκεί. Πλήρωσαν για τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, για τα υδραυλικά, για τα υλικά κατασκευής και βέβαια για τα ίδια τα κοντέινερ, με αποτέλεσμα να ξοδέψουν αρκετά. Παρόλα αυτα τα έξοδα έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα και έχουν το σπίτι τους χωρίς να χρειαστεί να δανειστούν.

Η όλη διαδικασία κράτησε 10 ολόκληρους μήνες κατά τους οποίους η Jaime και ο Dave πήγαιναν καθημερινά στη δουλειά και έχτιζαν βήμα-βήμα το σπίτι τους τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα. Μάλιστα ο Dave ήταν εκείνος που εγκατέστησε όλους τους ηλεκτρολογικούς και υδραυλικούς μηχανιμούς μόνος του.

«Θέλαμε να ζήσουμε μία ζωή χωρίς δάνειο και χρέη»: Ζευγάρι έφτιαξε σπίτι από παλιά κοντέινερ και το εσωτερικό του εντυπωσιάζει

Βίντεο με το πανέμορφο σπίτι του ζευγαριού

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν