13033 για Πάρνηθα: Με αυτό τον κωδικό μετακίνησης μπορείτε να πάτε στα χιόνια

13033 για Πάρνηθα: Με αυτό τον κωδικό μετακίνησης μπορείτε να πάτε στα χιόνια

13033 για Πάρνηθα: Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στο βουνό και στο καταφύγιο Μπάφι και είναι μαγευτικά

13033 για Πάρνηθα: Καθώς η κακοκαιρία «Λέανδρος» είναι σε πλήρη εξέλιξη, πολλές περιοχές της χώρας άσπρισαν από χιόνια. Τόσο στο βουνό της Πάρνηθας όσο και στο καταφύγιο Μπάφι έπεσαν τα πρώτα χιόνια. Και η περιοχή είναι ντυμένη στα λευκά.

Το βουνό της Πάρνηθας είναι από τα πρώτα μέρη που έπεσε χιόνι. Πυκνές χιονοπτώσεις εκδηλώθηκαν επίσης σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας όπως σε Νάξο, Λάρισα και Φλώρινα.

Στο λογαριασμό Facebook του καταφυγίου στο Μπάφι, αναφέρεται η εξής ανακοίνωση «Καλή σας ημέρα από το καταφύγιο Μπάφι με το πρώτο χιονάκι της χρονιάς! Η θερμοκρασία αυτή την στιγμή είναι στους -2 και περιμένουμε νεότερη χιονόπτωση από το βράδυ. Σας υπενθυμίζουμε ότι το καταφύγιο είναι κλειστό λόγω αναστολής. Ωστόσο για λόγους ασφαλείας υπάρχει άνθρωπος για ώρα ανάγκης. Πληροφορίες για την ανάβαση στο βουνό ΔΕΝ είμαστε σε θέση να σας δώσουμε οπότε μπορείτε να απευθυνθείτε στα αρμόδια όργανα τάξης».

Δείτε τον κωδικό μετακίνησης που πρέπει να στείλετε στο 13033 για να πάτε στο βουνό της Πάρνηθας

Ο κωδικός μετακίνησης που πρέπει να στείλετε με SMS στο 13033 είναι το νούμερο 6. Η μετακίνηση στο βουνό της Πάρνηθας εκλαμβάνεται ως μετακίνηση για σωματική άσκηση ή πεζοπορία, έτσι και δικαιολογείται. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κάθε πολίτης μπορεί να μετακινηθεί από δήμο σε δήμο αρκεί να είναι εντός της περιφερειακής του ενότητας.

13033 για Πάρνηθα: Με αυτό τον κωδικό μετακίνησης μπορείτε να πάτε στα χιόνια

Προτεινόμενα