23€ η μερίδα γύρο, 5€ μια μπάλα παγωτό: Ξέφυγαν οι τιμές στα νησιά

by Τόνια Τζαφέρη
23€ η μερίδα γύρο, 5€ μια μπάλα παγωτό: Ξέφυγαν οι τιμές στα νησιά

Ελληνικά νησιά: Η αισχροκέρδεια στα ύψη

Αντιμέτωποι με τις εξωφρενικές τιμές έρχονται τόσο οι τουρίστες, όσο και οι Έλληνες που επισκέπτονται τα νησιά, με τις τιμές να βρίσκονται στα ύψη..

Σε εξωφρενικά επίπεδα φτάνουν οι τιμές στα δημοφιλή ελληνικά νησιά που έχουν αρχίσει να υποδέχονται τους τουρίστες, Έλληνες και ξένους.

Η κάμερα του Alpha βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά και ρώτησε όσους επέστρεφαν από αυτά για τις ανατιμήσεις που υπάρχουν και κάθε ένας, είχε να πει μία δική του, ξεχωριστή ιστορία ανατιμήσεων.

Οι τιμές που επικρατούν στα ελληνικά νησιά

Στην Μύκονο, όπου περιμένεις οτι τα πάντα θα είναι πανάκριβα, ένα απλό πίτα γύρο έχει φτάσει τα 5-5,5 ευρώ, ενώ μία μερίδα γύρο ξεκινάει από 17 ευρώ, όπως λέει και το ζευγάρι που μίλησε στην κάμερα και φτάνει ακόμα και τα 23 ευρώ. Όσον αφορά τα σάντουιτς; Αυτά είναι περίπου στα 10 ευρώ.

23€ η μερίδα γύρο, 5€ μια μπάλα παγωτό: Ξέφυγαν οι τιμές στα νησιά

Καφές στο νησί των ανέμων ξεκινάνε από τα 5 ευρώ, όσο και μία μπάλα παγωτό, ενώ μία κοπέλα είπε πως αγόρασε ένα μπουκαλάκι νερό των 500 ml, έναντι 2 ευρώ.

Ακριβή αποδεικνύεται η βραδινή έξοδος τόσο στον Ίο, όσο και στην Νάξο, όπου ένα απλό ποτό ξεκινάει από 13 ευρώ και μπορεί να φτάσει έως και 15.

Προτεινόμενα