52χρονος στην Κρήτη, κατέρρευσε και πέθανε στην εργασία του μία ημέρα μετά το εμβόλιο της Pfizer

by Τόνια Τζαφέρη

52χρονος Κρήτη: Κατέρρευσε και πέθανε μια μέρα μετά το Pfizer

52χρονος Κρήτη : Mια ακόμη δυσάρεστη είδηση μας έρχεται από το όμορφο νησί της Κρήτης. Δυστυχώς το νησί έχει λίγα περιστατικά θρομβώσεις ή και θανάτων, οι οποίοι μπορεί να σχετίζονται με τον εμβολιασμό. Μετά τα περιστατικά θρομβώσεων, έρχεται μια είδηση που προβληματίζει. Αφού 52 κατέληξε μια μέρα μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer. Ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν το εμβόλιο έχει κάποια σχέση με τον θάνατο του.

52χρονος Κρήτη: Κατέρρευσε και πέθανε μια μέρα μετά το Pfizer

Πιο αναλυτικά: Έπαθε έμφραγμα και θα ερευνηθεί τυχόν σχέση με τον εμβολιασμό. Ενώ υπάρχουν υποψίες για συσχετισμό του θανάτου 52χρονου ξενοδοχοϋπαλλήλου με το εμβόλιο της Pfizer, το οποίο έκανε μόλις χθες.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretalive.gr, ο 52χρονος κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί. Mέσα στο ξενοδοχείο που εργαζόταν. Ο άτυχος άνδρας πήγε σήμερα το πρωί κανονικά στην εργασία του. Xωρίς να έχει κάποια ενόχληση και κάποια στιγμή ενώ προχωρούσε μαζί με άλλους εργαζόμενους, έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του.

Τόσο οι προσπάθειες για πρώτες βοήθειες, όσο και η προσπάθεια που έγινε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, δεν έφεραν αποτέλεσμα και έτσι διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του.

52χρονος Κρήτη: Κατέρρευσε και πέθανε μια μέρα μετά το Pfizer

Οι πρώτες ενδείξεις για το θάνατό του δείχνουν υποψία εμφράγματος, όμως επειδή ο 52χρονος εμβολιάστηκε χθες στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας με το εμβόλιο της Pfizer. Θα ερευνηθεί αν ο θάνατός του μπορεί να έχει κάποια σχέση με τον εμβολιασμό.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo