Αχαΐα: Συνελήφθη 25χρονος για εμπρησμό – Η ανακοίνωση της αστυνομίας

by Paraskevi Nakou
Αχαΐα: Συνελήφθη 25χρονος για εμπρησμό – Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Ένας 25χρονος εντοπίστηκε την Τετάρτη, λίγο μετά τις 17:00, την ώρα που έβαζε φωτιά στην περιοχή του Γηροκομείου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε μπει μέσα σε χωράφι της περιοχής λίγο πριν ξεκινήσει η φωτιά. Ήταν σκυμμένος πάνω από το έδαφος και με την απομάκρυνσή του από το σημείο προκλήθηκε πυρκαγιά.

Ο νεαρός, που είναι από την Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της διεύθυνσης Αχαΐας που βρίσκονταν στο σημείο.

Για το περιστατικό καταθέτει και φωτογράφος που έχει φωτογραφίσει τον νεαρό να σκύβει και να προκαλείται πυρκαγιά στο σημείο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Απογευματινές ώρες σήμερα 13/08/2025 συνελήφθη στην περιοχή της Αχαΐας από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, 25χρονος ημεδαπός για εμπρησμό.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: Τραγωδία Σοκ: Πνίγηκε 4χρονος σε πισίνα beach bar

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα μεγάλη φωτιά τώρα – Στη μάχη επίγεια και εναέρια μέσα

Συναγερμός στην Αντιπολίτευση: Η εγκύκλιος-«φωτιά» του ΥΠΕΣ, τα email στους απόδημους και ο πυρετός των πρόωρων εκλογών

Στέφανος Κασσελάκης: «Θέλω τα παιδιά που θα φέρουμε στον κόσμο να…» – Η συγκινητική αποκάλυψη για την οικογένεια με τον Τάιλερ

Τέλος: 5 συστατικά στο ντουλάπι της κουζίνας σας που απωθούν μυρμήγκια και κατσαρίδες

Προτεινόμενα