«Άδειασε η χαρά από τις ζωές μας. Μας λείπεις»: Συγκινεί ο μπαμπάς της 7χρονης Αναστασίας

Μπαμπάς 7χρονης Αναστασίας: Ο Ηλίας Τριανταφυλλάκης της αφιέρωσε μια ανάρτησή του

Μπαμπάς 7χρονης Αναστασίας: Έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων το 7χρονο κορίτσι που έδωσε γενναία μάχη με τον σπάνιο παιδικό καρκίνο, το γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους.

Μετά τις σπαρακτικές αναρτήσεις της μαμάς της Ξένιας Πρεζεράκου, μέσω των οποίων αναρτά σκέψεις που κάνει για τον αδόκητο χαμό της μικρής της και δεν παραλείπει να εκφράζει με όλους τους τρόπους πόσο πολύ της λείπει, ο μπαμπάς της Ηλίας Τριανταφυλλάκης της αφιέρωσε μια ανάρτησή του. Ο μπαμπάς της εξηγεί πόσο γενναίο παιδί ήταν και πόσο μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό άφησε η απώλειά της. Τα λόγια του ραγίζουν καρδιές και δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο.

There are two kinds of people in this world. The ones who look before they leap and the other ones who throw their arms out and plunge into the void not the least bit worried about what’s below… (Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων στον κόσμο. Εκείνοι που κοιτούν πριν πηδήξουν στο κενό και εκείνοι που ρίχνουν τους ώμους και βουτούν στο κενό χωρίς να ανησυχούν για το τι θα γίνει…)

Εσύ είσαι από αυτούς που δεν ανησυχούν πριν το άλμα …

Ήξερες πως το άλμα ήταν απελευθέρωση , η αγάπη θα φρόντιζε μην χτυπήσεις…

Πέρασε ένας χρόνος. Ένας χρόνος από εκείνη την μέρα που ένα συνηθισμένο μπάνιο στη θάλασσα, έγινε η αρχή για το πιο δύσκολο. Όχι δεν έφταιγε που πήδηξες από τόσο ψηλά. Η μαμά σου σε έπιασε και πέσατε μαλακά στην άμμο, δεν ήταν κάποιο λάθος που έγινε, ήταν μια ανεξήγητη απόφαση

Κάποιου που θέλησε να σε πάει ένα διαφορετικό ταξίδι από αυτά που ονειρευόμασταν. Να αδειάσει τη χαρά από τα μάτια και τις ζωές μας.
Μας λείπεις πολύ…

7χρονη Αναστασία: Η δημοσίευση του μπαμπά της

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα