Αδέρφια Αντετοκούνμπο: Δωρίζουν στους πυρόπληκτους το 50% των εσόδων από το e-shop τους

Αδέρφια Αντετοκούνμπο: Δωρίζουν στους πυρόπληκτους το 50% των εσόδων από το e-shop τους

Αδέρφια Αντετοκούνμπο: Στηρίζουν τους πυρόπληκτους, δωρίζοντάς τους το 50% των εσόδων τους από το antetokounbros.shop

Αδέρφια Αντετοκούνμπο: Δείχνουν και πάλι το μεγαλείο της ψυχής τους. Τα δύο σπουδαία αδέρφια από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό των πυρόπληκτων. Τώρα συνεχίζουν να εκπλήσσουν και να βοηθούν με απίθανους τρόπους.

Με ένα story του στο Instagram, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε γνωστή ακόμη μια πολύ σπουδαία κίνηση του ίδιου και των αδερφών του. Θα στηρίξουν και οικονομικά τους πυρόπληκτους από τις φωτιές σε Εύβοια, Αττική και Πελοπόννησο.

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο αποφάσισαν να διαθέσουν για την ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές φωτιές στην Ελλάδα. Το 50% των εσόδων από το e-ehop που διατηρούν, το antetokounbros.shop.

«Είμαστε όλοι αδέρφια. Το 50% των εσόδων από το e-shop θα γίνουν δωρεά σε εκείνους που επλήγησαν από τις φωτιές στην Ελλάδα». Αυτά, ανέφερε η «αφίσα» που ανέβασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αδέρφια Αντετοκούνμπο: Δωρίζουν στους πυρόπληκτους το 50% των εσόδων από το e-shop τους

Η ανάρτηση των αδερφών Αντετοκούνμπο

Το ίδιο story έκαναν στους δικούς τους λογαριασμός και οι Θανάσης, Κώστας και Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στέκονται δίπλα στους ανθρώπους που είδαν τις καταστροφικές φωτιές να κάνουν στάχτη όνειρα και περιουσίες.

Μέσω της πρωτοβουλίας GiANT Heart, ο πρωταθλητής του NBA και MVP των τελικών, προσέφερε δωμάτια σε ξενοδοχεία της Αθήνας για να μείνουν πυρόπληκτοι. Επίσης, στις 3 Αυγούστου ακύρωσε τη μεγάλη γιορτή στη γειτονιά του, τα Σεπόλια, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς ήταν σε πλήρη εξέλιξη οι φωτιές σε Αττική, Εύβοια και Ηλεία.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo