Αδιανόητη τραγωδία: Το 7χρονο παιδί βρήκε τραγικό θάνατο με τον πιο φρικτό τρόπο μπροστά στα μάτια της μητέρας του

by Εύα Ζαχαριάδη

Επίθεση σκυλιών: Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 7χρονο αγόρι από αγέλη

Μια ασύλληπτη τραγωδία συνέβη στο Αϊντάχο των ΗΠΑ. Ένας εφτάχρονος βρήκε τραγικό θάνατο όταν το κατασπάραξε μια αγέλη σκύλων. Η μητέρα του προσπάθησε να τον σώσει αλλά δεν τα κατάφερε όπως αναφέρει η DailyMail.

Ειδικότερα, το αιματηρό περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο, το βράδυ, στην περιοχή του Φορτ Χολ, όπου τέσσερα σκυλιά -δύο ροτβάιλερ και δύο ημίαιμα- επιτέθηκαν στο άτυχο αγόρι, που είχε βγει στον δρόμο, έξω από το τροχόσπιτο όπου έμενε, για παιχνίδι.

Τα σκυλιά ανήκαν στους ανθρώπους, στο τροχόσπιτο της οποίας διέμενε η οικογένεια Ισλάς.

Αδιανόητη τραγωδία: Το 7χρονο παιδί βρήκε τραγικό θάνατο με τον πιο φρικτό τρόπο μπροστά στα μάτια της μητέρας του

Η μητέρα του 7χρονου έκανε τα πάντα για να τον σώσει από την επίθεση των σκυλιών

Το μικρό αγόρι, το όνομα του οποίου ήταν Κελάν, βγήκε για μία στιγμή στον δρόμο και μετά από λίγα λεπτά, η μητέρα βρήκε το παιδί της ξαπλωμένο μπρούμυτα στο έδαφος, με το σώμα του να γίνεται βρώση στα δόντια των αιμοβόρων σκύλων.

Χωρίς περαιτέρω σκέψη, έτρεξε στο σημείο, μπήκε στη μέση και ξάπλωσε πάνω στον γιο της, για να δεχθεί αυτή τις δαγκωματιές των ζώων, προστατεύοντας τον 7χρονο, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Αμέσως ο Κελάν και η Έμιλι Ισλάς διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Ιατρικό Κέντρο «Portneuf», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του αγοριού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τοπικές αρχές έκαναν ευθανασία στα σκυλιά, στο πλαίσιο του ισχύοντα νόμου για τον έλεγχο των ζώων της περιοχής.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo