Αδιανόητο περιστατικό βίας στην Καβάλα: Ανδρας ξυλοκόπησε εργαζόμενη γιατί άργησε ο καφές του γιου του

by Τόνια Τζαφέρη

Καβάλα: Χωρίς λόγια μένουν όσοι βλέπουν το βίντεο με την ξυλοδαρμό της σερβιτόρας

Τραγικά είναι τα όσα συνέβησαν στην Καβάλα, με έναν άνανδρο να επιτίθεται σε σερβιτόρα, ξυλοκοπώντας την και μάλιστα άγρια για ανούσιο λόγο.

Μαινόμενος ο άνδρας χτύπησε άγρια εργαζόμενη σε καφετέρια στην Καβάλα – Νωρίτερα και η σύζυγός του επιτέθηκε λεκτικά στην εργαζόμενη.

Αδιανόητο περιστατικό βίας στην Καβάλα: Ανδρας ξυλοκόπησε εργαζόμενη γιατί άργησε ο καφές του γιου του

Μπροστά στα έντρομα μάτια πελατών, παιδιών, εργαζομένων ακόμα και λιμενικών ένας άνδρας επιτέθηκε και ξυλοκόπησε 61χρονη εργαζομένη σε καφετέρια στην Καβάλα, γιατί άργησε ο καφές του γιου του.

Τι αναφέρουν οι μάρτυρες για το περιστατικό στην Καβάλα

Το συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της 3ης Σεπτεμβρίου, όταν ένας νεαρός άνδρας έβαλε τη μητέρα του να παραγγείλει καφέ τηλεφωνικά από καφετέρια στην Καβάλα και μετέβη μετά από περίπου 10 λεπτά για να τον παραλάβει. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στη Voria.gr ο Κλεισθένης Τζάκης, ιδιοκτήτης της καφετέρια και γιος της 61χρονης εργαζόμενης που ξυλοκοπήθηκε, ο νεαρός άνδρας εκνευρίστηκε όταν έφτασε στην καφετέρια και έμαθε ότι ο καφές του δεν είχε ακόμα ετοιμαστεί. «Μίλησε πάρα πολύ προβλητικά στη μάνα μου, της είπε ότι δεν ξέρει τι της γίνεται και ότι δεν ξέρει να κάνει τη δουλειά της», δηλώνει ο κ. Τζάκης.

Ο νεαρός άνδρας φέρεται τότε να κάλεσε τη μητέρα του στο κατάστημα και υποστήριξε ότι η 61χρονη εργαζόμενη τον προσέβαλε. Η μητέρα του νεαρού άνδρα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Τζάκη, άρχισε να φωνάζει μέσα στο κατάστημα και να βρίζει και να απειλεί τους εργαζομένους. Η μητέρα του νεαρού φέρεται να ζήτησε μάλιστα να δει το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα της καφετέριας για να δει αν η 61χρονη εργαζόμενη προσέβαλε τον γιο της. «Όταν άκουσε τον διάλογο και είδε ότι δεν προσβάλαμε τον γιο της, αντί να ζητήσει συγγνώμη, άρχισε να φωνάζει περισσότερο για να βγει από πάνω. Κράτησα την ψυχραιμία μου μέχρι που άρχισε να με βρίζει άσχημα, τότε την πέταξα έξω».

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον ξυλοδαρμό της σερβιτόρας στην Καβάλα

Τότε, όπως αναφέρει ο κ. Τζάκης στη Voria.gr, η γυναίκα κάλεσε τον σύζυγό της στην καφετερία, ο οποίος μέσα σε λίγα λεπτά επιτέθηκε στην 61χρονη εργαζόμενη. «Ήρθε με τσαμπουκά και είπε στη μάνα μου “θα δεις τι θα σου κάνω” και θα “δεις ποιος είμαι εγώ” και όταν η μητέρα μου είπε “ποιος είσαι εσύ και τι θα μου κάνεις;” της έχωσε το πρώτο μπουκέτο στο πρόσωπό της».

Στο βίντεο ο άνδρας φαίνεται να χτυπάει άγρια στο πρόσωπο τη γυναίκα, η οποία αντεπιτίθεται και τότε ο άνδρας την ξαναχτυπάει. Στην καφετέρια βρίσκονταν και δύο λιμενικοί, οι οποίοι προσπάθησαν άμεσα να ηρεμήσουν τα αίματα, ωστόσο όταν ο κ. Τζάκης συνειδητοποίησε ότι ο άνδρας επιτέθηκε στη μητέρα του και εργαζόμενή του, συνεχίστηκε η ένταση. Μάλιστα, η 61χρονη γυναίκα μετά την επίθεση που δέχθηκε, φαίνεται να χάνει για λίγα δευτερόλεπτα τις αισθήσεις της. Από το περιστατικό η γυναίκα υπέστη διάσειση και, όπως αναφέρει ο κ. Τζάκης, υποφέρει ακόμα από ζάλη.

Το θύμα αναμένεται να καταθέσει μήνυση εναντίον του δράστη.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν