Άδωνις Γεωργιάδης: «Αν δεν είχα εμβολιαστεί, δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο»

Άδωνις Γεωργιάδης: Δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει τον κορονοιό, ακόμη και εμβολιασμένος

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο εμβολιασμός κατά της νόσου covid/19 είναι ο μοναδικός τρόπος προστασίας. Ακόμη και σε περίπτωση που κολλήσει εμβολιασμένος τον ιό, τότε και πάλι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα. Όσο για έναν ανεμβολίαστο.

Δεν είναι μια εύκολη νόσος. Και αυτό το γνωρίζουμε καλά. Οι περιπτώσεις που χρειάστηκαν να νοσηλευτούν ή ακόμη και να διασωληνωθούν, ήταν μόνο στην χώρα μας, χιλιάδες.

Επομένως δεν τίθεται αμφιβολία για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού. Ωστόσο η νέα μετάλλαξη, έχει φέρει και νέα δεδομένα. Καθώς καθημερινά εμφανίζονται κρούσματα και σε εμβολιασμένους. Μια από αυτές τις περιπτώσεις, είναι και αυτή του Άδωνι Γεωργιάδη. Ο οποίος παρότι εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις, κόλλησε κορονοιό.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης δεν άφησε το γεγονός αυτό ασχολίαστο. Πόσο μάλλον την στιγμή, που προωθεί όπου σταθεί και όπου βρεθεί τα εμβόλια. Αλλά και την αναγκαιότητα τους. Ακόμη και τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες εκτοξεύτηκαν, και κανείς μας νομίζω δεν θέλει να σκέφτεται τι θα γίνει από χειμώνα. Πόσο μάλλον οι ανεμβολίαστοι, θα πρέπει να είναι ετοιμασμένοι για όλα.

Σε ανάρτηση του στο twitter λοιπόν, ο Άδωνις εξέφρασε δημοσίως, πως δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα με την νέα νόσο. Παρότι ήταν εμβολιασμένος!

«Όσοι αμφισβητούν την ανάγκη του μαζικού μας εμβολιασμού, ας δουν προσεκτικά αυτό τον πίνακα. Εγώ για μένα και το πως το πέρασα μέχρι σήμερα, δεν έχω παρά να σας πω ότι αν δεν είχα εμβολιαστεί δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο. Ήταν ζόρικο και με το εμβόλιο. Ο χειμώνας έρχεται τρέξτε!».

Αναλυτικά το tweet του Άδωνι Γεωργιάδη

Related posts

Συναγερμός στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα

Καίγεται το εμβληματικό κάστρο του Χάρι Πότερ στην Οδησσό – Πέντε νεκpοί

Ανάσταση – Άγιο Φως: Πώς θα έρθει εφέτος στην Ελλάδα λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή