Αεροπορικά ανέπαφα ταξίδια: Η νέα τάση στα αεροπορικά ταξίδια είναι γεγονός

Αεροπορικά ανέπαφα ταξίδια: Η νέα τάση στα αεροπορικά ταξίδια είναι γεγονός

Αεροπορικά ανέπαφα ταξίδια: Ο κορονοϊός δημιουργεί νέα τάση στα ταξίδια από αέρος

Αεροπορικά ανέπαφα ταξίδια: Το πλήγμα του κορονοϊού στα αεροπορικά ταξίδια και γενικότερα στις αεροπορικές εταιρίες είναι τεράστιο. Ο κόσμος εύλογα φοβάται πλέον να ταξιδέψει όπως κάποτε, μιας και η διάδοση του κορονοϊού μέσα στο αεροπλάνο είναι πιθανή. Οι αεροπορικές εταιρίες λοιπόν θα πρέπει να σκαρφιστούν νέους τρόπους να προσελκύσουν και πάλι τους ταξιδιώτες.

Μία νέα τάση στα αεροπορικά ταξίδια, είναι αυτά να γίνονται ανέπαφα. Ανέπαφα σημαίνει να γίνεται η μετάβαση από μία πόλη ή χώρα σε μία άλλη, χωρίς να έρθει ο επιβάτης και οι αποσκευές του σε επαφή με οποιοδήποτε ξένο αντικείμενο ή επιφάνεια. Πόσο πιθανό είναι ωστόσο να γίνει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα;

Αεροπορικά ανέπαφα ταξίδια: Η νέα τάση στα αεροπορικά ταξίδια είναι γεγονός

Τι ακριβώς προβλέπεται για τα αεροπορικά ταξίδια που θα γίνονται με ανέπαφο τρόπο

Έως σήμερα, τα ανέπαφα ταξίδια περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα αλλαγών στο περιβάλλον του επιβάτη. Αυτή εκτείνεται από την σχεδόν ανέπαφη διέλευση από το αεροδρόμιο, έως τα συστήματα ελέγχου των πτήσεων μέσω των έξυπνων συσκευών.

Όπως αναφέρουν οι ειδικοί αναλυτές, ένα άψογο ταξίδι, απαλλαγμένο από οποιοδήποτε άγχος απειλής της υγείας, υπόσχεται γαλήνη. Το ίδιο υποστηρίζει και ο κ. Daniel Baron του LIFT Aero Design, το οποίο σχεδιάζει τεχνολογικά εξελιγμένες καμπίνες αεροσκαφών ώστε να μετριάζεται η αγωνία του ταξιδιώτη κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. 

Εκτός από τα αυτόματα συστήματα σερβιρίσματος των γευμάτων και τις ανέπαφες τουαλέτες, στο μέλλον των ταξιδιών με αεροπλάνο προστίθενται μεταξύ άλλων ατομικά είδη καθαρισμού, ανέπαφα στεγνωτήρια χεριών και αυτόματο άνοιγμα θύρας των wc του αεροσκάφους.

Τέλος, οτιδήποτε δεν είναι δυνατόν επί του παρόντος να γίνεται ανέπαφα, θα μπορεί να το διαχειρίζεται κανείς από χαμηλό ύψος, με τη μύτη του παπουτσιού του. 

Με πληροφορίες από tornosnews.gr

Προτεινόμενα