Αφροδίτη Μπάρμπα: Αφέθηκε ελεύθερη τρεις μήνες μετά τη σύλληψή της για κοκαΐνη

Ο Αλέξης Κούγιας είχε αναλάβει την υπεράσπισή της και πριν από λίγη ώρα εξέδωσε τη σχετική ανακοίνωση

Πρόκειται για το μοντέλο που συνελήφθη στα τέλη του περασμένου Αυγούστου και προφυλακίστηκε για διακίνηση κοκαΐνης, αφέθηκε ελεύθερη το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Δεκεμβρίου.

Η Αφροδίτη Μπάρμπα που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της σε τηλεπαιχνίδια, είχε πέσει στη «φάκα» της αστυνομίας, μετά από έρευνα τους στο πολυτελές αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε.

Δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης της Αφροδίτης Μπάρμπα

«Πριν από λίγη ώρα, η Τακτική Ανακριτής,Πρόεδρος Πρωτοδικών, κα Ευτυχία Μπελενιώτη έκανε δεκτό το αίτημα της κας Αφροδίτης Μπάρμπα, το οποίο διετύπωσε και κατέθεσε προς αυτήν ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξιος Κούγιας και διέταξε την άμεση αποφυλάκιση της κας Αφροδίτης Μπάρμπα.

Προηγήθηκε πρότασις προς την κα Ανακριτή του Εισαγγελέως Πρωτοδικών κου Γεωργίου Καλούδη, ο οποίος επίσης είχε κάνει δεκτό το αίτημα.

Αναμενόμενη η απόφαση για τον Αλέξη Κούγια

Η απόφασις αυτή της κας Ανακριτού και του κου Εισαγγελέως, κατά την κρίση του κου Κουγια, ήταν αναμενόμενη, γιατί η ιδιαίτερα επαρκής κα Ανακριτής είχε ταχύτατα διατάξει συμπληρωματικές ανακριτικές πράξεις (έλεγχοςdna, έλεγχος δακτυλικών αποτυπωμάτων, έλεγχος καμερών, τοξικολογικές εξετάσεις που απέδειξαν ότι η κα Μπάρμπα δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών), οι οποίες οδήγησαν τη σκευωρία κατά της κας Μπάρμπα σε απόλυτη κατάρρευση.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως, η κα Μπάρμπα από σήμερα είναι ελεύθερη για να είναι κοντά στο βρέφος παιδί της και είμαστε βέβαιοι τόσο για την αθωωτική κρίση του μέλλοντος να διεξαχθεί δικαστηρίου, όσο και για τη δικαστική τιμωρία αυτών που προσπάθησαν να την καταστρέψουν και να αφαιρέσουν το βρέφος παιδί της από την επιμέλεια και φροντίδα της».

Related posts

Τώρα είναι στην αγκαλιά της Παναγίας: Νεκρή 11χρονη – Έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στις διακοπές

Νέα μεγάλη φωτιά στα τώρα: Εκκενώνονται δύο οικισμοί – Νέο μήνυμα από το 112

Νεπάλ: Τουλάχιστον 18 νεκροί στην συντριβή μικρού αεροπλάνου κατά την απογείωσή του