«Αυτή είναι η χαρά του Εωσφόρου»: Στα κάγκελα αρνητής ιερέας για το εμβόλιο

by Τόνια Τζαφέρη
«Αυτή είναι η χαρά του Εωσφόρου»: Στα κάγκελα αρνητής ιερέας για το εμβόλιο

Παραλήρημα ιερέα: “Θα εφεύρουν κάτι πολύ πονηρό σε λίγο και θα το καταλάβετε”

Εκκλησία και κορονοιός έχουν επίσης απασχολήσει πολύ την ελληνική κοινωνία, μιας και οι ιερείς οι οποίοι αρνούνται το εμβόλιο είναι πολλοί. Και όχι μόνο είναι πολλοί, αλλά και παροτρύνουν τον κόσμο να μην εμβολιαστεί. Παρότι ανεμβολίαστοι ιερείς έχουν χάσει την ζωή τους από κορονοιό, κάποιοι επιμένουν να μην εμβολιάζονται.

«Αυτή είναι η χαρά του Εωσφόρου»: Στα κάγκελα αρνητής ιερέας για το εμβόλιο

 Nέο παραλήρημα έχουμε από αρνητή ιερέα για τον κορονοϊό και τα εμβόλια κατά το κήρυγμα του στην εκκλησία.

Κατά το κυριακάτικο κήρυγμα του ο ιερέας Αλπίδιος Βαγιαννάκης δήλωσε: «Θα εφεύρουν κάτι πολύ πονηρό σε λίγο και θα το καταλάβετε, που θα σας κλέψουν τα παιδιά. Έχετε ακούσει τώρα τελευταία, αρχιερείς να μιλούν για το θεϊκό μπόλι; Πού είναι η Θεία Κοινωνία; Μόνο για το άλλο μπόλι. Κάνανε ακόμα και τις εκκλησίες μας, τόπο να μπουν οι άνθρωποι μέσα για να χαραχτούν, να πάρουν το χάραμα, η χαρά του Εωσφόρου αυτή είναι».

Περισσότερες δηλώσεις από τον αρνητή ιερέα

Επίσης, ο Αρχιμανδρίτης Ι. Μονής Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά Φιλώτα Παΐσιος ισχυρίζεται ότι «έχει γίνει τελετή σε μασονική στοά, για τα συγκεκριμένα σκευάσματα και παίρνει ο δαίμονας εξουσία σε αυτούς οι οποίοι, τελικά, κάνουν αυτή τη γενετική τροποποίηση που έχει και πνευματικό αντίκτυπο.»

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος ανέφερε πως «ακούνε πολλά ενδεχομένως. Τα πιο πολλά είναι παραπειστικά, ενδεχομένως και αντιεπιστημονικά. Δυστυχώς είναι πάρα πολλοί αυτοί που έχουν συστρατευτεί σε λόγια ακατάσχετα, ιδίως δια του διαδικτύου.»

Προτεινόμενα