Αυτή ήταν η τελευταία βάρδια για τον οδηγό λεωφορείων, Χρήστο Αδαμόπουλο

“Δεν φανταζόμουν ότι θα επέλεγες να φύγεις απροειδοποίητα”

Η είδηση θανάτου ενός οδηγού έχει προκαλέσει θρήνο και θλίψη τόσο στους κοντινούς του ανθρώπους, όσο και στους οικείους του.

Πρόκειται για τον Χρήστο Αδαμόπουλο, οδηγού λεωφορείων ο οποίοςέφυγε από τη ζωή, σχεδόν πάνω στο τιμόνι, από ανακοπή, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, σε ηλικία 56 ετών. Είχε βάρδια και μόλις είχε επιστρέψει στον σταθμό της Δάφνης, όταν αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία και πήγε στο γραφείο που ξεκουράζονται οι οδηγοί.

Οι συνάδελφοί του ειδοποίησαν το 166 και το ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα αλλά ήταν αργά… Ο Χρήστος έμενε στα σύνορα του Αγίου Δημητρίου με το Άνω Καλαμάκι και είχε πολλούς φίλους στην περιοχή. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και εργατικός. Ο συνονόματος του ξάδερφος, Χρήστος Αδαμόπουλος Γενικός Γραμματέας στο “Νότιον Σήμα”, τον αποχαιρετά με μία συγκινητική ανάρτηση:

Η συγκινητική ανάρτηση για τον χαμό του Χρήστου Αδαμόπουλου

“Ξάδελφε βιάστηκες πολύ να μας αφήσεις!!

Δεν ήταν η ώρα σου αγόρι μου, γιατί ;;.

Αν και μικρότερος, σου άρεσε να έρχεσαι μαζί μου στις εξόδους και στα νεανικά μας νυχτοπερπατήματα. Από μικρό παιδί δεν αρνήθηκες καμιά δουλειά, παντού πρόθυμος και ακούραστος. Με είχες εντυπωσιάσει με την εργατικότητά σου σε σημείο που να λέω πως εάν η εργατικότητα θα έπρεπε να έχει ένα όνομα αυτό θα έπρεπε να έχει το όνομά σου. Δεν φανταζόμουν ότι θα επέλεγες να φύγεις απροειδοποίητα πάνω στην δουλειά σου.

Χρηστάρα θα μου λείψουν τα τηλεφωνά σου, χρόνια τώρα με έπαιρνες τηλέφωνο και μου υπενθύμιζες κάθε φορά πόσο πολύ με αγαπάς και με νοιάζεσαι!!!

Καλό ταξίδι ξαδελφάκι μου, θα μας λείψεις….

Ας είναι ελαφρύ το χώμα του αγαπημένου μας Φαναρίου που θα σε σκεπάσει!!!”

Related posts

Συναγερμός στη χώρα μας: Αγνοείται μαθήτρια δημοτικού – Τι συνέβη

Τραγωδία σε σπίτι – Σοκ στο ΕΚΑΒ

Πολλοί νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα