«Αυτή τον πρόδωσε ενώ ο εγγονός μου την αγαπούσε»: Οι δηλώσεις του παππού του Mad Clip για την Αρετή

Mad Clip: «Αυτή τον πρόδωσε ενώ ο εγγονός μου την αγαπούσε»

Mad Clip: Ο παππούς του σχολίασε την σχέση του με την Αρετή – Δεν ήταν φιλικός απέναντί της

Mad Clip: Ο παππούς του 34χρονου ράπερ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό. Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης 8/9 ο ίδιος, έκανε μια σοκαριστική καταγγελία για αντικείμενα μεγάλης αξίας που εκλάπησαν από την σορό του τράπερ. Παράλληλα, σχολίασε και την σχέση του με την Αρετή, δείχνοντας όχι και τόσο φιλικός απέναντί της.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Εγώ τον είδα στις 20 Ιουλίου στο χωριό και με έβαλε στο αυτοκίνητο που δυστυχώς τον σκότωσε. Όταν έφυγε μου είπε ότι με αγαπάει κι εγώ του είπα ότι τον λατρεύω».

Ο παππούς του Mad Clip μίλησε και για την πρώην σύντροφο του εγγονού του, Αρετή, λέγοντας:

«Είχαν σπάσει τις σχέσεις με την Αρετή, που παρουσιάστηκε ότι τον αγαπάει. Ο εγγονός μου την αγαπούσε, αλλά αυτή τον πρόδωσε. Η μητέρα του, μου είχε πει τον Φεβρουάριο του 2021, αν τα χαλάσουν μεταξύ τους, δε θα αντέξει ο Πήτερ. Στον γάμο που είχε πάει αυτή, ούτε μίλησαν καθόλου».

Mad Clip: «Αυτή τον πρόδωσε ενώ ο εγγονός μου την αγαπούσε»

«Ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής του»

Ένας κοντινός φίλος του Mad Clip, ο Γιάννης Κουκουνάκης έκανε λόγο για έναν μεγάλο έρωτα.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή t-live: «Ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής του η Αρετή. Του στοίχισε ο χωρισμός. Εγώ πιστεύω θα τα ξανάβρισκαν». Λίγο πριν από τον θάνατο του ο δημοφιλής trapper της είχε ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της μέσα από τα social media και μιλούσε για αγάπη μέχρι τον θάνατο.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo