Αυτό είναι το κοντέινερ που ζει ο αγαπημένος ηθοποιός Σπύρος Φωκάς

by Τόνια Τζαφέρη

“Είναι ένα κοντέινερ 40 τετραγωνικών. Μπαλκόνια δεν υπάρχουν”

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στην ζωή του βιώνει ο 84χρονος πλέον ηθοποιός, αφού βρίσκεται αναγκασμένος να μένει σε πολύ άσχημες συνθήκες.

Για πρώτη φορά στον χώρο όπου ζει ο Σπύρος Φωκάς βρέθηκε η κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος Όλγα Λαφαζάνη. Η πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha συνάντησε τον καλό φίλο του ηθοποιού, Θοδωρή Σεργιάδη ο οποίος μίλησε για την σημερινή καθημερινότητα του στην Κόρινθο.

«Από ότι είδατε, είναι μια σχεδόν βιομηχανική περιοχή και το σπίτι είναι στο πουθενά. Σπίτι σε εισαγωγικά, βέβαια, γιατί είναι ένα κοντέινερ 40 τετραγωνικών. Μπαλκόνια δεν υπάρχουν, μέσα βρίσκεται ο Σπύρος Φωκάς και μπάζει χειμώνα καλοκαίρι».

Αυτό είναι το κοντέινερ που ζει ο αγαπημένος ηθοποιός Σπύρος Φωκάς

Περισσότερες δηλώσεις για την ζωή του Σπύρου Φωκά

«Όταν ο Σπύρος βγήκε μετά από 60 μέρες από το νοσοκομείο, βρήκε στο ρολόι της ΔΕΗ ένα χαρτάκι πως του κόπηκε το ρεύμα. Το οποίο ρεύμα επανενώθηκε με παρέμβαση του Γιώργου Σταμάτη και του Γρηγόρη Δημητριάδη από το Μαξίμου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Σεργιάδης στην κάμερα του Happy Day στον Alpha. «Είναι 84 ετών, προσπάθεια γίνεται αλλά πρέπει να υπάρξουν μερικές αλλαγές στη ζωή του».

Αυτό είναι το κοντέινερ που ζει ο αγαπημένος ηθοποιός Σπύρος Φωκάς

«Το μοναδικό εισόδημα που υπάρχει είναι η τιμητική σύνταξη που έχει ο Σπύρος Φωκάς, 620 ευρώ. Τα φάρμακα που αγοράζει είναι της τάξης των 150 ευρώ τον μήνα μόνο για συμμετοχή. Στην ουσία βοηθάει ο έξω κόσμος για το φαγητό».

«Σήμερα οι αντιδράσεις που έχει πολλές φορές ο Σπύρος Φωκάς είναι κάποιο δάκρυ ενώ μερικές φορές αντιδράει κάπως νευρικά».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν