Αυτοκτονία 12χρονου στα Πατήσια: Εξετάζουν αν οφείλεται σε “παιχνίδι” του TikTok

12χρονος Πατήσια: Έβαλε τέλος στην ζωή του

Απαγχονισμένο στο δωμάτιο του βρέθηκε ένα αγόρι μόλις 12 ετών και αθλητής στο Παγκάτιο, το θέαμα που αντικρίσαν οι γονείς του ήταν σοκαριστικό και δυστυχώς δεν πρόλαβαν τα χειρότερα.

Ο 12χρονος που ήταν και αθλητής στο Παγκράτιο, βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του – Φέρεται ότι μετείχε στο «Blackout Challenge» όπου έφηβοι προκαλούν ασφυξία στον εαυτό τους μέχρι να χάσουν τις αισθήσεις τους.

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας ενός 12χρονου αγοριού από τα Κάτω Πατήσια, το οποίο έβαλε τραγικό τέλος στη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής.

Τι ακριβώς συνέβη με τον 12χρονο στα Πατήσια

Το παιδί βρήκαν απαγχονισμένο στο δωμάτιο του οι γονείς του, οι οποίοι σε κατάσταση σοκ κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ωστόσο ήταν αργά.

Το περιστατικό διερευνά η αστυνομία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας, το παιδί φέρεται να συμμετείχε στο «Blackout Challenge», ένα φονικό παιχνίδι της πλατφόρμας TikTok.

Το «Blackout Challenge» ή αλλιώς «πρόκληση συσκότισης» είναι μια δοκιμασία στην οποία υποβάλλονται έφηβοι από όλο τον κόσμο προκαλώντας ασφυξία στον εαυτό τους, μέχρι να χάσουν προσωρινά τις αισθήσεις τους και στη συνέχεια να ανεβάσουν το βίντεο στο TikTok.

Ωστόσο, πρόκειται για μια άκρως επικίνδυνη διαδικασία καθώς αρκετοί νέοι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Η είδηση σκόρπισε θλίψη και στο χώρο του Παγκράτιου μιας και ο 12χρονος ήταν αθλητής. Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο θα συμμετείχε σε πανελλήνιους αγώνες στο Λουτράκι οι οποίο διεξήχθησαν σε κλίμα πένθους εξαιτίας του τραγικού συμβάντος.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη