Αυτοκτονία Γιώργου Παπαναούμ: Τα “δασκαλεμένα κορίτσια” και η υπόθεση Γεωργίας Μπίκα – Σοκάρει το σημείωμα αυτοκτονίας του γυμναστή

Αυτοκτονία Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστικά στοιχεία από τον θάνατο του γυμναστή

Ένας πατέρας τριών παιδιών και ιδιοκτήτης γυμναστηρίου έβαλε τέλος στην ζωή του, μέσα στο γυμναστήριο του στην Θεσσαλονίκη αφήνοντας ένα σημείωμα το οποίο προκαλεί σοκ και αναφέρει στοιχεία για “δασκαλεμένα” κορίτσια που αποσπούν χρήματα.

Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η αυτοκτονία του γνωστού γυμναστή Γιώργου Παπαναούμ, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο γυμανστήριό του στην Τούμπα, το απόγευμα της Τρίτης.

Ποια είναι τα πρώτα στοιχεία από την αυτοκτονία του γυμναστή στην Θεσσαλονίκη

Ο “γυμναστής των επωνύμων”, όπως ήταν γνωστός, είχε πέσει θύμα απάτης, με μία γυναίκα να συνάπτει σχέση μαζί του, να του αποσπά χρήματα και στη συνέχεια να τον χωρίζει, με αποτέλεσμα να καταλήξει χρεωμένος και συντετριμμένος.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εν λόγω γυναίκα απέσπασε τελικά ολόκληρη την περιουσία του, η οποία ανερχόταν στις 400.000 ευρώ.

Παρότι πρόκειται για αυτοκτονία, την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά της Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετά την εισαγγελική έρευνα που διατάχθηκε για τον θάνατο του 50χρονου.

Κι αυτό γιατί τίθεται θέμα ηθικών αυτουργών, καθώς ο γυμναστής φέρεται να υπέδειξε, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεκριμένα πρόσωπα που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Το σημείωμα λίγο πριν την αυτοκτονία του γυμναστή στο γυμναστήριο του στην Θεσσαλονίκη

Λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του, ο Γιώργος Παπαναούμ άφησε πίσω του ένα σημείωμα στα social media στο οποίο εξηγούσε ότι οδηγήθηκε στην οικονομική καταστροφή από τη γυναίκα που αγάπησε με πάθος.

Της δόθηκε ολόψυχα, όπως λέει. Αλλά δυστυχώς μαζί με την ψυχή του της έδωσε και τους κωδικούς της ηλεκτρονικής τραπεζικής, με αποτέλεσμα να “κάνουν φτερά” περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ.

Ο αυτόχειρας λέει ότι, ενώ θα μπορούσε να αντέξει την οικονομική ζημιά, ένιωθε μέρα με την ημέρα ότι λύγιζε κάτω από την ψυχολογική και συναισθηματική ζημιά από την απομάκρυνση της αγαπημένης του. Συνειδητοποίησε ότι μόλις τελείωσαν τα λεφτά του τελείωσε και το ενδιαφέρον της γι αυτόν.

Στο σημείωμά του, που σε πολλά σημεία ήταν ακατάληπτο λόγω της ψυχολογικής του κατάστασης, δεν έχει συνοχή λόγου, ωστόσο αναφέρεται σε “δασκαλεμένα κορίτσια” που πηγαίνουν σε πάρτι με πλούσιους νεαρούς, αλλά και σε διάφορα κυκλώματα.

Τα υπονοούμενα για τα πάρτι στην Θεσσαλονίκη

Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι η αναφορά του σε “μαθήματα συμπεριφοράς” που παρέδιδε η πρώην σύντροφός του στη μόλις 17 ετών κόρη της, “με προφανείς και βρόμικους σκοπούς” όπως αναφέρει, όταν η έφηβη “θα βρισκόταν μαζί με βαθύπλουτους γόνους σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι της Θεσσαλονίκης που συζητήθηκε πολύ”.

Το τελευταίο σημείο προκαλεί σοκ, αφού φαίνεται πως υπονοεί κάτι για το πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκη, όπου η Γεωργία Μπίκα κατήγγειλε ότι βιάστηκε, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς!

Στο ίδιο μήνυμα καταγγέλλει ότι η συγκεκριμένη γυναίκα ανήκει σε κύκλωμα το οποίο εξαπατούσε συστηματικά επιφανείς ανθρώπους και επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, με σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα.

“Ζητάω συγνώμη από τον Θεό, από τον πνευματικό μου που τον στεναχώρησα και από όλους αυτούς που με αγαπάνε, από όλους τους αθλούμενους”, φέρεται να καταλήγει η ανάρτησή του.

Όλα αυτά θα απασχολήσουν τις Αρχές, οι οποίες καλούνται να ξετυλίξουν ένα κουβάρι ώστε να φτάσουν στους υπεύθυνους που οδήγησαν τον 50χρονο άντρα στην αυτοχειρία.

Related posts

«Κόκκινος συναγερμός»: Βρέθηκαν νεκρά ποντίκια σε ρύζι – Ανακλήθηκαν 27.500 συσκευασίες

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Παναγιώτου

Μεγάλn προσοχń, το έχουμε όλοι στο φαρμακεiο του σπιτιού: Ανακαλεiται παρτίδα πασiγνωστου αναλγnτικού φαρμάκου