Αυτοκτόνησε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας: Το πόρισμα των Αλβανών εισαγγελέων

Αυτοκτόνησε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας: Το πόρισμα των Αλβανών εισαγγελέων

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατός του σύμφωνα με το πόρισμα των Αλβανών εισαγγελέων

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αλβανικού Τύπου, που επικαλούνται πληροφορίες, η έρευνα της Εισαγγελίας για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα περατώθηκε και το πόρισμά της είναι ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας αυτοκτόνησε.

Ανεπίσημες πηγές, που επικαλούνται τα δημοσιεύματα αυτά, αναφέρουν ότι η ακρόαση για τον τερματισμό της έρευνας πραγματοποιήθηκε από τη δικαστή Σουέλα Ντάσι. Στη διαδικασία αυτή ήταν παρόντες και οι συγγενείς του θύματος που ζήτησαν να ενημερωθούν για τις ανακριτικές πράξεις, δηλαδή την ιατροδικαστική εξέταση και τη βαλλιστική του όπλου, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Οι αλβανικές Αρχές, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, υποστηρίζουν ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας στις 28 Οκτωβρίου 2018 αυτοκτόνησε με το όπλο του, ενώ ήταν περικυκλωμένος από κομάντο αστυνομικούς της επίλεκτης ομάδας “ΡΕΝΕΑ” στο βουνό πάνω από τον Βουλιαράτη όπου κρύφτηκε για πολλές ώρες΄.

Αλλά επειδή οι συγγενείς του Κατσίφα δεν είχαν ενημερωθεί κατά τη διάρκεια της δίκης για το περιεχόμενο του φακέλου, η δικαστής της υπόθεσης Σουέλα Ντάσι διέταξε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αργυροκάστρου να αποσύρει τον φάκελο για να υποβάλει αντίγραφο των ανακριτικών πράξεων.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, τα μέλη της οικογένειας έχουν δικαίωμα να ζητήσουν επανεξέταση των ισχυρισμών της Εισαγγελίας.

Αυτοκτόνησε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας: Το πόρισμα των Αλβανών εισαγγελέων

Όλες οι λεπτομέρειες για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Προτεινόμενα