Αγία Φιλοθέη: Με θαυματουργή παρέμβαση σώθηκε ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός

Αγία Φιλοθέη: Το θαύμα της σε τραγουδιστή

Ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας του 2018 ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, σώθηκε από ένα τρομερό θαύμα. Το φοβερό τροχαίο συνέβη όταν η οδηγός του οχήματος, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και καρφώθηκε σε δέντρο.

Η Σοφία Φυρρού, η τότε σύντροφος του τραγουδιστή, από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει στις αρχές ότι ένα λευκό βαν, το οποίο έτρεχε της έκλεισε το δρόμο. Αργότερα, μάλιστα, τα λεγόμενά της επιβεβαίωσε το βίντεο από τις κάμερες της παραλιακής. Από ατύχημα τόσο ο τραγουδιστής, όσο και η οδηγός εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο και χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Αγία Φιλοθέη: Με θαυματουργή παρέμβαση σώθηκε ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός

Το θαύμα της Αγίας Φιλοθέης

Ο Ηλίας Βρεττός έφερε πολλαπλά τραύματα και έκανε μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις για την αντιμετώπισή τους, αλλά οι γιατροί ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του από την πρώτη στιγμή.

Ο μάνατζερ του Ηλία Βρεττού είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή πως χρειάστηκαν 45 λεπτά για να απεγκλωβιστεί ο διάσημος τραγουδιστής από το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο. Και τότε ο πατέρας του Ηλία Βρεττού, Βαγγέλης Καραβασίλης αποκάλυψε πως ο γιος του θεωρεί πως σώθηκε από θαύμα.

Ο Βαγγέλης Καραβασίλης βαθιά συγκινημένος είχε μίλησει στο τότε για τον Γολγοθά που ανέβαινε ο γιος του.

«Η Αγία Φιλοθέη με έσωσε πατέρα», ήταν τα πρώτα λόγια του Ηλία Βρεττού μόλις αντίκρυσε τον πατέρα του ο οποίος τότε συνέχισε: «Ήταν όπως όλοι έχετε δει ένα πολύ δύσκολο τροχαίο. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό μας. Ο Ηλίας αντλεί δύναμη από την αγάπη του κόσμου και η Αγία Φιλοθέη ήταν αυτή που έσωσε το παιδί μου. Όταν πληροφορηθήκαμε για το τροχαίο του παιδιού μας, χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρία με τέσσερα χειρουργεία που πρέπει να κάνει ο Ηλίας. Το ένα χειρουργείο θα γίνει την Παρασκευή στο χέρι και στο πόδι και την Δευτέρα στη λεκάνη».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo