Αγιά Μαρίνα: Στον ανακριτή οι δύο πακιστανοί που ξεγύμνωσαν την κοπέλα στην παραλία

by Τόνια Τζαφέρη

Πακιστανοί Αγία Μαρίνα: Στον ανακριτή οι δύο δράστες

Πακιστανοί Αγία Μαρίνα: Ένα περιστατικό που αναστάτωσε τόσο την περιοχή του Κορωπί, όσο και όλη την χώρα. Δυστυχώς διαδραματίστηκε το απόγευμα της Κυριακής και μάλιστα σε παραλία, πιο συγκεκριμένα σε πάρκινγκ παραλίας.

Όταν έξι άτομα, επιτέθηκαν σεξουαλικά σε 25χρονη. Ευτυχώς για εκείνη, το τέλος ήταν αίσιο, αφού δεν κατάφεραν να φτάσουν στον σκοπό τους οι δράστες.

Οι δυο εκ των οποίων όμως, ήδη συνελήφθηκαν. Στον ανακριτή οδηγούνται οι δύο άνδρες πακιστανικής καταγωγής. Συνελήφθησαν στην Αγία Μαρίνα και κατηγορούνται για τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε 25χρονη όταν έφυγε από την παραλία.

Αγιά Μαρίνα: Στον ανακριτή οι δύο πακιστανοί που ξεγύμνωσαν την κοπέλα στην παραλία

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, η 25χρονη γυναίκα είχε πάει για μπάνιο στη θάλασσα μαζί με τον σύζυγό της. Φεύγοντας εκείνη προχώρησε προς το πάρκινγκ, ενώ εκείνος πήγε να πάρει κάτι. Τότε και ενώ περίμενε μόνη της στον χώρο στάθμευσης, την περικύκλωσαν έξι άτομα πακιστανικής καταγωγής και επιχείρησαν να τη βιάσουν.

Η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ. Κορωπίου.

Η σύλληψη των δυο Πακιστανών της Αγίας Μαρίνας

Mιαμιση ώρα αργότερα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δυο Πακιστανοί εργάτες γης ηλικίας 36 και 20 ετών. Που ήταν παράνομα στη χώρα, καθώς στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων. Ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερεις ομοεθνείς τους, μέλη της ίδιας ομάδας που έστησαν την κτηνωδία σε βάρος της 25χρονης κοπέλας από το Αιγάλεω.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τα υπόλοιπα άτομα που συμμετείχαν στην απόπειρα βιασμού. Ενώ όπως δηλώνουν είναι θέμα χρόνου μέχρι να συλληφθούν και οι υπόλοιποι.

Πακιστανοί Αγία Μαρίνα: Στον ανακριτή οι δύο δράστες

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα