Άγιος Δημήτριος 90χρονη: Την έδιωξαν από το σπίτι της επειδή δεν μπόρεσε να πληρώσει το ενοίκιο

Άγιος Δημήτριος 90χρονη: Η γιαγιά και ο εγγονός της διώχτηκαν από το σπίτι γιατί δεν είχαν χρήματα για το ενοίκιο

Άγιος Δημήτριος 90χρονη: Ένα στενάχωρο συμβάν έλαβε χώρα στον Άγιο Δημήτριο την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες, μία γιαγιά 90 χρονών διώχτηκε από το σπίτι που έμενε με τον εγγονό και το σκυλάκι της. Η έξωση έγινε από το διαμέρισμα για οφειλές ύψους 1.200 ευρώ.

Η 90χρονη είχε σύνταξη μόλις 300 ευρώ, ενώ ο 25χρονος εγγονός της εργαζόταν περιστασιακά. Εξαιτίας του κορονοϊού, δυσκολευόταν να βγάλει μεροκάματο και η σύνταξη της γιαγιάς δεν έφτανε για το ενοίκιο. Ύστερα από 7 μήνες καθυστερήσεων στις οφειλές, έλαβαν το χαρτί της έξωσης. Ως εκ τούτου, η γιαγιά και ο εγγονός της βρέθηκαν στο δρόμο, χωρίς να πάρουν καν τα πράγματά τους.

Άγιος Δημήτριος 90χρονη: Έμεινε στο δρόμο λόγω έξωσης

Η 90χρονη γιαγιά και ο εγγονός της βρήκαν προσωρινή στέγη στο υπνωτήριο των Γιατρών του Κόσμου

Αρχικά, η γιαγιά και ο εγγονός της ζήτησαν στέγη στο υπνωτήριο των Γιατρών του Κόσμου, ωστόσο δεν μπροούσε να φιλοξενηθεί το σκυλάκι τους. Έτσι, η γιαγιά και ο εγγονός έμειναν στο δρόμο όλο το Σαββατοκύριακο. Τελικά βρέθηκε χώρος και φιλοξενήθηκαν όλοι στο υπνωτήριο των Γιατρών του Κόσμου.

Ο 25χρονος εγγονός της 90χρονης ανέφερε: «Τους είχα ζητήσει να μας αφήσουν το Σαββατοκύριακο αλλά αυτοί φαγώθηκαν να φύγουμε. Χωρίς συγγενείς, χωρίς κανέναν τους είπαμε δεν έχουμε να πάμε κάπου».

Όπως εξήγησε η Διευθύντρια των Γιατρών του Κόσμου Ευγενία Θάνου «στον ξενώνα δεν μπορούσαμε να βάλουμε το σκυλάκι. Θα βρούμε σπίτι στον Κωνσταντίνο. Θα του πληρώσουμε τα ενοίκια για έναν χρόνο και προσπαθούμε να του βρούμε και δουλειά».

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα