Άγιος Νικόλαος Κρήτης: Σοκ με πρόστιμο σε άνδρα που πήγαινε την πεθερά του στο νοσοκομείο

Άγιος Νικόλαος Κρήτης: Σοκ με πρόστιμο σε άνδρα που πήγαινε την πεθερά του στο νοσοκομείο

Άγιος Νικόλαος Κρήτης: Ο αστυνομικός δε θεώρησε ότι ήταν αρκετό το χαρτί νοσηλείας για το νοσοκομείο

Άγιος Νικόλαος Κρήτης: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Κρήτης με ένα επιεικώς απαράδεκτο πρόστιμο για τον κορονοϊό. Το πρόστιμο των 300 ευρώ βεβαίωσε ένας αστυνομικός σε νεαρό άνδρα που μετέφερε την πεθερά του στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας χρειάστηκε να μεταφέρει εσπευσμένη την πεθερά του το βράδυ της 9ης Ιανουαρίου στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ.

Ο νεαρός άνδρας έπρεπε να μεταβεί στο νοσοκομείο με την πεθερά του η οποία αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Οι γιατροί του νοσοκομείου στον Άγιο Νικόλαο συνέστησαν τη μεταφορά της γυναίκας στο νοσοκομείο του Ηρακλείου. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ ενώ ο γαμπρός της ακολουθούσε το ασθενοφόρο με το αυτοκίνητό του.

Όλα πήγαν καλά και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και νοσηλεύτηκε. Ο άνδρας πήρε λοιπόν το αυτοκίνητό του ώστε να επιστρέψει σπίτι του. Κράτησε δε, ως δικαιολογία το χαρτί με τη βεβαίωση της νοσηλείας, χωρίς όμως να στείλει SMS στο 13033.

Άγιος Νικόλαος Κρήτης: Σοκ με πρόστιμο σε άνδρα που πήγαινε την πεθερά του στο νοσοκομείο

Σε σχετικό έλεγχο που έγινε από την αστυνομία, το χαρτί της νοσηλείας δεν ήταν αρκετό, οπότε βεβαιώθηκε πρόστιμο 300 ευρώ στον άνδρα

Καθώς ο νεαρός άνδρας επέστρεφε σπίτι του επί του ΒΟΑΚ, τον σταμάτησαν για έλεγχο. Ο άνδρας εξήγησε στον αστυνομικό για ποιο λόγο χρειάστηκε να μετακινηθεί από τον ένα νομό στον άλλο. Ενώ έδειξε το χαρτί της νοσηλείας με τις υπογραφές των γιατρών. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για τον αστυνομικό, ο οποίος και του βεβαίωσε πρόστιμο 300 ευρώ. Οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές εξετάζουν το περιστατικό, για να διαπιστώσουν εάν το πρόστιμο ήταν υπερβολικό και μπορεί να παραβλεφθεί.

Προτεινόμενα