Αγωνία στον Πύργο για τον άτυχο Θύμιο: Εξαφανισμένος εδώ και μέρες, φόβοι για τη ζωή του

Πύργος: Μεγάλη κινητοποίηση για τον 40χρονο

Πρόκειται για έναν 40χρονο άντρα με πρόβλημα στο πρόσωπο και την γνάθο του το οποίο τον έχει σημαδέψει σε όλη του την ζωή και εξαιτίας κάποιων περιστατικών μοιράστηκε την ιστορία του πρόσφατα με τον κόσμο.

Πανελλήνια ευαισθητοποίηση παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες για την περίπτωση του Θύμιου από τον Πύργο Ηλείας, αφού φορείς, οργανισμοί αλλά και απλοί πολίτες, ακόμα και από την Αμερική έχουν εκφράσει την επιθυμία να τον βοηθήσουν, είτε με την επέμβαση που χρειάζεται να κάνει είτε με την πραγματοποίηση εκδηλώσεων για την ηθική και οικονομική του στήριξη.

Το θέμα ωστόσο είναι πως μέχρι την στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές ο 40χρονος άνδρας παρέμενε άφαντος αφού ούτε η Αστυνομία αλλά ούτε και η εφημερίδα «Πατρίς», που από την άρχη παρουσίασε τα πραγματικά γεγονότα στην περίπτωση του Θύμιου, συνδράμει στις έρευνες με όποιο τρόπο μπορεί.

Τα ίχνη του Θύμιου αγνοούνται από την περασμένη Τετάρτη

Eμφανίστηκε για τελευταία φορά στο Α.Τ. Πύργου προκειμένου να ζητήσει προστασία από τους ανθρώπους που του έκαναν την ζωή «κόλαση» – όπως αποδείχθηκε – για ένα στόρι στο Instagram…

Οι λεπτομέρειες ωστόσο που έρχονται σιγά – σιγά στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γρήγορα έκανε τον γύρο της Ελλάδας, στοχοποιώντας τον Θύμιο και όχι τους πραγματικούς «ενόχους» είναι ακόμα πιο αποκαλυπτικές…

Οι πληροφορίες που έχουμε συλλέξει κάνουν λόγο για ένα εξαρχής στημένο σκηνικό για λόγους δημοσιότητας το οποίο στην συνέχεια συνοδεύτηκε από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία το οποίο δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από πού προέρχεται, αν δηλαδή είναι από τους ίδιους ή από κάποιον περίοικο που έγινε αυτόπτης μάρτυρας….

Οι Αρχές μετά την καταγγελία, έκαναν επιτόπια έρευνα στο σημείο και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρξε καμία επίθεση παρά μόνο αναστάτωση της τοπικής κοινωνίας χωρίς όπως αποδείχτηκε ιδιαίτερο λόγο…

Την επόμενη μέρα του περιστατικού, πριν ακόμα κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο τα βίντεο και τα δημοσιεύματα, ο 40χρονος άνδρας μετέβη στο Τμήμα για να αναφέρει το περιστατικό και εμφανίστηκε ξανά στις 4 Μαΐου μετά τα δημοσιεύματα και τα βίντεο, ζητώντας από τους αστυνομικούς να τον προστατεύσουν γιατί όπως τους τόνισε καθημερινά γινόταν αποδέκτης τέτοιων συμπεριφορών, με την διαφορά ότι τώρα το έστησαν για το Instagram, αναστατώνοντας την τοπική κοινωνία και κινητοποιώντας τις Αρχές.

H ιστορία του 40χρονου Θύμιου και τα κατάγματα που του άλλαξαν την ζωή

Μια άτυχη και τραγική στιγμή του άλλαξε ολόκληρη τη ζωή. ο Θύμιος, όπως διαβάσατε και πιο πάνω, το 2008 είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή, στην Τρίπολη όπου εργαζόταν και κατοικούσε. 29 χρονών τότε υπέστη σοβαρότατα κατάγματα στο σώμα και στο πρόσωπο.

Οι βλάβες που επέφερε το τραγικό συμβάν τον ακολουθούν μέχρι και σήμερα. ο άτυχος άνδρας είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο της Τρίπολης και το ίδιο βράδυ μεταφέρθηκε στο Κ.Α.Τ. που νοσηλεύτηκε για τρεις ολόκληρους μήνες.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει επιβαρυμένη ακόμα και σήμερα. ολόκληρη η άνω γνάθος του είναι κατεστραμμένη, με αποτέλεσμα τόσο για να μιλήσει όσο και να τραφεί να χρειάζεται μηχανική υποστήριξη ενώ φοράει και μόνιμα χειρουργική μάσκα.

Ζει μόνος του στον Πύργο και η δουλειά για αυτόν είναι απαγορευτική και έτσι αναγκάζεται να ζει με ένα επίδομα. μοναδικό στήριγμα για αυτόν είναι κάποιοι από τους γείτονές του που του παρέχουν στήριξη.

«Δεν θέλω να με δει κάποιο παιδάκι ή κάποιος ηλικιωμένος άνθρωπος γιατί θα τρομάξει», είχε τονίσει βουρκωμένος και με τρεμάμενη φωνή το 2011 στην ΟΡΤ που είχε προσπαθήσει να αναδείξει το θέμα και να δοθεί λύση γι’ αυτόν τον άνθρωπο.

Related posts

Κέρδισε το Τζακποτ, έγινε πάμπλουτος: Γρηγόρης Τσιάλτας, αυτός είναι ο μεγάλος υπερτυχερός νικητής του Λόττο

Σε «lockdown» η Αθήνα: Μόλις ανακοινώθηκε απαγόρευση συναθροίσεων σε όλο τον νομό Αττικής

Τεράστιος θρήνος για τον Μανώλη Μαυρομμάτη