Αγοράκι με περιορισμένη όραση βλέπει για 1η φορά τους γονείς του και η αντίδρασή του είναι μοναδική

Αγοράκι με περιορισμένη όραση βλέπει για πρώτη φορά τους γονείς του

Αγοράκι με περιορισμένη όραση βλέπει για πρώτη φορά τους γονείς του

Αγοράκι με περιορισμένη όραση: Jaxon Emberton, είναι το όνομα ενός 3χρονου αγοριού, που έκανε την πρώτη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, όταν ήταν μόλις 11 ημερών.

O μικρούλης έχει 5 διαφορετικά καρδιακά προβλήματα και πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο, το οποίο του είχε στερήσει την όραση του. Πριν από λίγες ημέρες, είδε για πρώτη φορά τους γονείς του και το χαμόγελό του κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Αγοράκι με περιορισμένη όραση βλέπει για πρώτη φορά τους γονείς του

Για πρώτη φορά έπαψε να περιορίζεται η όραση του 3χρονου παιδιού.

Οι γονείς του 3χρονου αγοριού, δημοσίευσαν ένα βίντεο στο Tik Tok. Στην περιγραφή του βίντεο γράφει: «Το όνομά μου είναι Jaxon. Έχω σύνδρομο DiGeorge και έχω κάνει 2 χειρουργικές επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς».

Να τονιστεί ότι οι γονείς του μέχρι πρότινος, δεν είχαν καταλάβει ότι ο μικρός δεν βλέπει.

Στο βιντεάκι φαίνεται ο 3χρονος Jaxon, ο οποίος βλέπει για πρώτη φορά τους γονείς του. Στην αρχή, είναι κάπως μπερδεμένος Λίγο αργότερα αντικρίζει τους γονείς του και χαμογελάει. Η αντίδρασή του μικρού, έγινε viral και συγκέντρωσε πάνω από 550.000 προβολές.

Ο πατέρας του μικρού δήλωσε: «Μόλις του φορέσαμε τα γυαλιά, ήταν μια από τις πιο εκπληκτικές στιγμές. Το να βλέπεις το πρόσωπό του, να φωτίζεται επειδή έβλεπε για πρώτη φορά ήταν ό,τι καλύτερο.»

Ο 3χρονος Jaxon έχει περάσει τις πρώτες 255 ημέρες της ζωής του στο νοσοκομείο, ενώ έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και τον περιμένουν τουλάχιστον δύο ακόμη.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα