Αγρίνιο: Νεαρός δοκιμάζει ρούχα έξω από ένα κατάστημα – Τα πρώτα ευτράπελα του click away είναι γεγονός

Αγρίνιο: Μετά τη δοκιμή παπουτσιών, ακολούθησε η δοκιμή ρούχων – Ποιο είναι το επόμενο στη σειρά;

Αγρίνιο: Viral έγινε τις προηγούμενες ώρες η φωτογραφία με μία γυναίκα να δοκιμάζει παπούτσια έξω από κατάστημα στην Ερμού. Η δημοσίευση της εν λόγω φωτογραφίες, προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Γεωργιάδη ο οποίος ανήρτησε σχετικά στο Twitter.

Η αλήθεια είναι πως η νέα μέθοδος click away που εγκαινιάστηκε χθες είναι άγνωστη τόσο στους καταστηματάρχες όσο και στους καταναλωτές. Μετά τη δοκιμή παπουτσιών λοιπόν, ακολουθεί το νέο ευτράπελο του click away.

Σύμφωνα με βίντεο του tilestwra.com, φαίνεται ένας νεαρός άνδρας να βρίσκεται έξω από κατάστημα ρούχων στην περιοχή του Αγρίνιου και να δοκιμάζει κανονικότατα ρούχα! Ο νεαρός διακρίνεται να αφαιρεί τη μπλούζα του αλλά και το παντελόνι του για να προβάρει καινούρια ρούχα.

Αφού του άρεσαν αυτά που δοκίμασε καθώς φαίνεται, πλήρωσε με την κάρτα και τράβηξε το δρόμο του σα να μη συνέβη τίποτα. Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα καταγραφόταν και το ντοκουμέντο μιλάει από μόνο του.

Αγρίνιο: Νεαρός άνδρας δοκίμαζε κανονικά ρούχα έξω από κατάστημα

Μήπως το νέο ευτράπελο στην περιοχή του Αγρινίου είναι ένα δείγμα ότι δεν πρόκειται να λειτουργήσει το click away;

Ο κ. Γεωργιάδης όπως ανέφερε στην ανάρτησή του, είναι λάθος να γίνεται δοκιμή των προϊόντων στον εξωτερικό χώρο των καταστημάτων. Προειδοποίησε μάλιστα ότι εάν τέτοια φαινόμενα γίνουν αντιληπτά ξανά σύντομα, τότε υπάρχει η πιθανότητα να καταργηθεί η νέα μέθοδος του click away. Σε λιγότερο από δύο 24ωρα λειτουργίας, έγιναν ήδη αντιληπτά δύο σχετικά ευτράπελα. Αναμένουμε να δούμε εάν θα ακολουθήσουν κι άλλα, ή εάν τα μέτρα θα τηρηθούν από όλους.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα