Άγριο κράξιμο στη Λίτσα Πατέρα στο Twitter – Η δήλωσή της για την Καρολάιν που προκάλεσε χαμό

Λίτσα Πατέρα: Χαμός στο Twitter με τις δηλώσεις της αστρολόγου για την «Αφροδίτη» της δολοφονημένης Καρολάιν

Λίτσα Πατέρα: Φοβερή αναστάτωση και έντονη δυσφορία έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της αστρολόγου του ΑΝΤ1 Λίτσας Πατέρα, για τον αστρολογικό χάρτη της δολοφονημένης Καρολάιν. Η σχετική συνέντευξη, στην οποία η αστρολόγος μιλά για την «Αφροδίτη» της αδικοχαμένης 20χρονης, μεταδόθηκε από την καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN «Καλοκαίρι #not».

Σε ερώτηση που της τέθηκε σχετικά με το αν είχε μελετήσει τον αστρολογικό χάρτη της άτυχης Καρολάιν, ανέφερε ότι πράγματι τον είχε αναλύσει. Επίσης, έχει μελετήσει κι εκείνον του πιλότου. Υπογράμμισε στη συνέχεια, ότι ο χάρτης έδειχνε ξεκάθαρα πως το τραγικό τέλος που προδιαγραφόταν για την 20χρονη κοπέλα, ήταν αναπόφευκτο.

Την διαπίστωσή της βάσισε στο ότι «η Αφροδίτη της ήταν πολύ χτυπημένη», όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Συνέχισε λέγοντας ότι αυτή η ένδειξη προμήνυε ότι σε οποιοδήποτε μέρος της γης κι αν βρισκόταν, πάλι την ίδια κατάληξη θα είχε.

Η αρχική συνέντευξη δόθηκε στο περιοδικό YouWeekly. Αποσπάσματα της αναμεταδόθηκαν από την πρωινή εκπομπή του Open.

«Κοιτάζοντας τον χάρτη της Καρολάιν παρατήρησα συγκεκριμένα πράγματα. Και σε άλλη χώρα να βρισκόταν, στην Αλάσκα για παράδειγμα, πάλι την ίδια κατάληξη θα είχε. Η Αφροδίτη της ήταν πολύ “χτυπημένη”. Φαινόταν πολύ έντονα ότι ο έρωτας της ζωής της, θα την οδηγούσε σε ένα τραγικό τέλος».

Όπως ήταν αναμενόμενο το Twitter πήρε φωτιά με τους χρήστες να ξεσπούν στο άκουσμα των δηλώσεων της αστρολόγου.

Λίτσα Πατέρα: Τα σχόλια στο twitter

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή με τις δηλώσεις της Λίτσας Πατέρα

Related posts

WiFi: Έκτακτη προειδоπоίηση – Πώς μας παρακоλουθούν μέσω των κινητών μας

Μόνο έξι ένоχοι για την τpαγωδία στο Μάτι – Αυτοί είναι αναλυτικά

Δεν χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έκανε πριν λίγο Ρομά σε 73χρονο