Αίγιο lockdown: Συνελήφθησαν 13 άτομα σε καφενείο για χαρτοπαιξία και ζάρια

Αίγιο lockdown: Τα εν λόγω άτομα έσπασαν την καραντίνα για να παίξουν χαρτιά και ζάρια

Αίγιο lockdown: Ακόμα ένα περιστατικό παράνομου σπασίματος της καραντίνας έλαβε χώρα αυτή τη φορά στην πόλη του Αιγίου. Ύστερα από έλεγχο των αστυνομικών αρχών σε καφενείο. Εντοπίστηκαν 12 άτομα και ο ιδιοκτήτης του καφενείου να έχουν στήσει χαρτοπαιξία και ζάρια. Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του καφενείου είχε στήσει δύο ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια για τη διεξαγωγή χαρτοπαιξίας και μπαρμπουτιού.

Στο εσωτερικό του καφενείου πέρα από τον ιδιοκτήτη, υπήρχαν επίσης 12 θαμώνες. Στον έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αιγιαλείας βρήκαν τράπουλες, μάρκες, ζάρια και χρηματικά ποσά. Και οι 13 θαμώνες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διεξαγωγή και συμμετοχή σε τυχερά παίγνια.

Στον ιδιοκτήτη του καφενείου επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15 μέρες αναστολή λειτουργίας. Ενώ στους υπόλοιπυς 12 επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ.

Αίγιο lockdown: 13 άτομα συνελήφθησαν για χαρτοπαιξία σε καφενείο

Εκτός από το περιστατικό παρανομίας εν μέσω lockdown στην πόλη του Αιγίου, πολλά είναι τα περιστατικά ανά τη χώρα

Την περασμένη Παρασκευή, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 80.162 έλεγχοι σε όλη τη χώρα. Ανάμεσα στις παραβατικές περιπτώσεις ήταν κομμωτήριο που λειτουργούσε κανονικά στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Στην ιδιοκτήτρια επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Ακόμα, πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη οικίας που είχε διοργανώσει ιδιωτική εκδήλωση με 5 άτομα στο σπίτι του. Αντίστοιχα, ο διοργανωτής και ακόμα 10 άτομα συνελήφθησαν σε οικία που διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια. Στο διοργανωτή επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και στους 10 θαμώνες πρόστιμο 300 ευρώ. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν