Αίγιο: Σοκ με 29 άτομα που έπαιζαν παράνομα ζάρια σε σπίτι – Συνελήφθησαν και τους επιβλήθηκε πρόστιμο

by i-diakopes.gr

Αίγιο: Ακόμα ένα περιστατικό σπασίματος της καραντίνας εις βάρος της δημόσιας υγείας

Αίγιο: Λίγο μόλις καιρό είχαμε να ακούσουμε για περιστατικό σπασίματος καραντίνας για τυχερά παιχνίδια και τώρα ξανά τα ίδια. Το πιο πρόσφατο περιστατικό εντοπίστηκε σε περιοχή του Αιγίου. Όπου 29 άτομα έσπασαν την καραντίνα ώστε να συνωστιστούν σε σπίτι και να παίξουν ζάρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές διενεργούσαν ελέγχους σε διάφορα μέρη του Αιγίου στο πλαίσιο ελέγχων για τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών. Σε έλεγχο της αστυνομίας σε ένα σπίτι, διαπιστώθηκε ότι στο σπίτι υπήρχαν συνολικά 29 άτομα που έπαιζαν ζάρια. Στο σπίτι υπήρχε ο υπεύθυνος της μάζωξης, καθώς και 28 άτομα ακόμα.

Από τον έλεγχο της αστυνομία, εντοπίστηκαν δύο ζάρια, τσόχα καθώς και το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ. Συνολικά, επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 3.000 ευρώ στον υπεύθυνο και από 300 ευρώ σε κάθε έναν από του συμμετέχοντες.

Τέλος, εις βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας σχετικά με τα τυχερά παιχνίδια καθώς και για την παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού.

Αίγιο: 29 άτομα συνελήφθησαν για παράνομα τυχερά παιχνίδια σε σπίτι

Εκτός από την παράνομη μάζωξη στην περιοχή του Αιγίου για τυχερά παιχνίδια το τελευταίο περιστατικό ήταν στο Ρέθυμνο

Στις αρχές Δεκεμβρίου, επτά άτομα έσπασαν την καραντίνα στο Ρέθυμνο ώστε να μαζευτούν για να παίξουν τυχερά παιχνίδια. Τα εν λόγω άτομα συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές και τους επιβλήθηκαν πρόστιμα. Ύστερα από έρευνα της αστυνομίας, εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 2.985 ευρώ, καθώς και δύο τράπουλες.

Παρόμοια κατάσταση και στα Γιαννιτσά, όπου έξι άτομα εντοπίστηκαν να παίζουν τυχερά παιχνίδια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Βεβαιώθηκαν πρόστιμα, ενώ εντοπίστηκαν τράπουλες και το χρηματικό ποσό των 1.450 ευρώ.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα